úterý 26. listopadu 2019

Jabra classic

Získejte ze dne více - handsfree. A nenechte se mýlit –. Vyhledejte si všechny příručky, zdroje a nejčastější dotazy. Podporuje několik stylů nošení a díky tvarovaným gelovým nástavcům Eargels je. Jabra Classic zaujme svým tradičním designem a jednoduchou obsluhou.


Jabra classic

Díky výdrži až hodin se řadí mezi. Handsfree Jabra lze nosit pomocí uchycení za ucho či pomocí gelového nástavce. Zařízení můžete nosit díky závěsu buď za uchem.


Jabra HandsFree BT Classic je bezdrátový bluetooth headset, pomocí kterého můžete hovořit se svými známými i za jízdy autem, na motorce nebo na kole. Režim spánku pro úsporu baterie. Nastavení hlasitosti: Ano Provedení: bezdrátové.


Použití pro: Auto Doba hovoru: min. Pohotovostní doba: 2hod. Typ konektoru: bluetooth. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nakupte od specialistů na. Jabra CLASSIC Bluetooth handsfree černé od výrobce JABRA. O co více Jabra působí klasickým dojmem, o to. Bluetooth headset s mikrofonem jsou praktickou a stále oblíbenější pomůckou. Využijete je nejen během řízení, ale i při běžných činnostech, při kterých.


Review of a basic, but capable bluetooth headset. Jednoduchá HF sada v tradičním designu a třech barevných provedeních.


Inzerát jabra classic v okrese Olomouc, cena 299Kč, od katsuhiro na Sbazar. Popis: handsfree jabra classic nové nepoužiité. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Dál už hledat nemusíte!


Porovnání cen v ALZA. Free delivery and returns on eligible orders. Follow the voice-guided pairing instructions to pair to your Bluetooth device. Headset channels, Mono.


JABRA Classic Bluetooth HF Black (EU Blister). Compatible with (details), All mobile devices. Kč Cena bez DPH 9Kč. Batteries Include No. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Návod k použití ENG, 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.