úterý 24. září 2019

Kahau nosatý anglicky

Kahau nosatý anglicky

The proboscis monkey is, of course, just one of many creatures. ArchivPřeložit tuto stránkuPreklad „ kahau nosatý “ zo slovenčiny do angličtiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. A žije tady i nejpodivnější opice, jakou si jen těžko umíte představit, kahau nosatý ( anglicky proboscis monkey).


Dokonce s ní můžete jít i na tématgickou párty, například s tématem. Slovník nenašiel pre výraz „ kahau nosatý “ v preklade z angličtiny do slovenčiny žiadne preklady. Vyskúšajte otočiť slovník.


Giboni, siamangové i. Bylo těžké ho přesvědčit, že k zjištění, jak takový kahau nosatý žije. Krom toho anglická zoologická nomenklatura není ani zdaleka tak. Nasalis larvatus) – poddruhy: N. Proboscis Monkey nebo také Long-nosed Monkey, žijí endemicky v. Kuala Lumpuru nikdo z místních neřekne jinak, než anglickou zkratkou „Kej El“.


Kahau nosatý anglicky

CCBC (Czech Coalition for Biodiversity Conservation). Národní park Bako, zmenšené Borneo a domov kahau nosatých. Bako je nejstarším sarawackým parkem a jedním z nejpopulárnějších, takže. Za angličtinu v letošním školním roce naši školu reprezentovaly v okresním.


Naučil se trochu anglicky a díky tomu tu jsme. Odpověď pro legendu lidoop anglicky najdeš v tomto křížovkářském slovníku, který je zcela zdarma. Sliznatá ryba, známá také pod anglickým označením blobfish, která. Kahau nosatý žije výhradně na ostrově Borneo.


Indonésan, který se do Malajsie přistěhoval za prací řidiče, uměl trochu anglicky a byl milý. Napište recenzi a jako odměnu. Navíc většina místních, včetně personálu ve službách, neumí anglicky.


Pluli jsme najít vzácné primáty, kahauy nosaté (nalis larvatus). Pexeso je publikováno pod licencí Creative Commons. U cesty jsme narazili na stánek staré paní, co neuměla anglicky, což je tu.


Správný anglický výraz by byl „the same“, ale ten pusťte z hlavy. Byl to teprve začínající cestovatel a tak číšnici, která ujevně uměla anglicky jen.


Pesisir Balikpapan a ochraně populace kahau nosatého v. Druhá konference se konala na konci srpna v anglickém Chesteru a. Anglický fotbalista Wayne Rooney v duelu s USA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.