úterý 10. září 2019

Concept vp 8220 sáčky

U každého zboží si můžete zjistit i jeho. Součástí balení je univerzální mikrofiltr. Sáčky jsou vyrobené antibakteriální netkané.


Balení 4ks sáčků do vysavače z netkané textilie, antibakteriální, včetně vůně zdarma. Sáčky do vysavače Jolly HMAX můžete použít jako náhradní sáčky pro.


Concept vp 8220 sáčky

Jedno balenie obsahuje kusov textilných vreciek. Je nám líto, ale prodej již skončil. Sáčkový vysavač 700W, stupňů filtrace, HEPA 1 sáček 4l.


Concept vp 8220 sáčky

Vrecká sú kvalitné alternatívou k originálnym vreckám. Oproti papierovým vreckám majú textilné vrecká do vysávača výrazne lepšie vlastnosti: ostrý predmet ich nepretrhne, nepoškodia sa ani vlhkosťou.


Tento vysavač dokonale vysaje celý váš domov, včetně chlupů od zvířat, ale s ním uklidíte i svůj vůz. Materiál: netkaná textilie. Filtr: ks filtru v balení M, ks filtru v balení L. Vysoká filtračná schopnosť našich 5-vrstových vreciek účinne chráni vaše zdravie a predĺži životnosť vášho vysávača.


Naše vrecká sú účinnou zbraňou v boji s. Do sáčku se vejdou až litry odpadu. Je vyroben z moderní SMS textilie. Concept HOME CAR PET se.


Vzhledem k vysoké filtrační schopnosti na úrovni HEPA. Typ nádoby na prach, Prachový sáček.


Tento podlahový vysavač s textilním XL sáčkem a regulovatelným výkonem dokáže hravě zvládnout úklid. Nyní bohužel v nabídce nemáme. Ukliďte podlahy, koberce, auto i čalouněný nábytek.


Nečistoty zlikviduje na všech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.