pondělí 2. září 2019

Helma na motorku s interkomem

Interkom na motorku umožňuje bezpečnou komunikaci jezdce se spolujezdcem a také s dalšími motorkáři v dosahu. Toto zařízení může mít také mnoho dalších. Jelikož jsem změnil styl a zakoupil Triumph Rocket, potřebuji i nové vybavení. Chtěl bych helmy s intercomem abysme si mohli povídat.


Budete-li se potřebovat spojit s více motocykly, můžete využít dražší hi-fi či bluetooth interkom. Byl nahrazen novým interkomem - modelem interkom G6BT bluetooth, který funguje na. Jaké jsou výhody integrální helmy na motorku ? Prodám dětskou přilbu na motorku W-tec, černé barvy model. Mobilly handsfree na motorku s funkcí interkom, rádio - PCI-191.


Montáž do helmy je naprosto jednoduchá a zvládne ji i začátečník. Ideální řešení, jak být i na cestách v neustálém spojení s okolím.


Osobně na prodejně: Brno - Modřice ‎: ‎ZDARMA Česká pošta - Balík Na poštu ‎: ‎Kč vč. Helma s bluetooth - Vyhledávání na Heureka.


Integrální helma Razer II má skořepinu vyrobenou z povrchově upraveného termoplastu. Nabízíme interkom na motocykl v drátovém provedení i originální bluetooth interkom. SCHUBERTH neztratí nic ze.


Helma na motorku s interkomem

S interkomem SRC PRO můžete komunikovat mezi uživateli, sdílet hudbu. Jeden z našich zákazníků s oblibou říká, že když ji má na hlavě, tak se cítí jako doma v obýváku. Helma je pouze trochu odřená vzadu na hraně (viz foto), uvnitř asi je potřeba vyprat, vyklápění a interkom vše plně funkční - odzkoušeno. Chybí dobíjecí kabel,.


Prilba na motorku Ozone FP-01. In stock Motorky a motorkáři - Jaký interkom? Cestování s interkomem na uchu přináší nejen další level zábavy, ale také má jeho. Bluetooth A2DP profilu pro poslech hudby ve stereo.


Handsfree do helmy pro motorkáře a lyžaře s funkcí příjmu hovorů, poslechu mp, rádiem a funkcí interkom. Handsfree na motorku s funkci interkom, komunikace mezi spolujezdci, radio. Zboží obsahuje jeden kus handsfree s interkomem.


Helma na motorku s interkomem

Univerzální bluetooth do otevřené i zavřené integrální přilby, helmy. Ddo otevřené (i integrální) přilby, TWIINS - Španělsko. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Bezdrátové stereo handsfree pro motorkáře s funkcí interkom.


Rating: - ‎vote otevřená helma na motorku s velikostí xs zboží fb34b66de94. Bell GTRally uzavřená závodní přilba včetně komunikace s. Potřebuješ poradit s výběrem hlemy na motorku ? U nás najdeš moto helmy na skútr, chopper, motokros.


Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.