pondělí 9. září 2019

Connect it biohazard sluchátka

Herní sluchátka okolo uší, se sklápěcím mikrofonem. Náhlavní sluchátka s vysoce kvalitním stereo zvukem a mikrofonem, ideální k počítači a notebooku pro hovory a poslech hudby, reproduktory s průměrem 40. Velikost elektro-dynamických měničů sluchátek mm. Sluchátka v moderním designu mají uzavřenou.


Hrajete často střílečky, sportovní simulátory či závodní hry? Instalace: Zasuňte zelený 5mm jack do audio výstupu počítače a červený5mm jack do audio vstupu (pro mikrofon) počítače. Herní headset je nezbytnou výbavou každého.


Za tento nákup můžeš dostat JRC Korun. Rezervovat na prodejně loader. Předpokládané dodání: Zítra 2. Zde si můžete stáhnout návo software nebo ovladače k produktům CONNECT IT.


Connect it biohazard sluchátka

Connect IT Wireless Sport Sonics Bluetooth headset s mikrofonem, černé. Kvalitní sluchátka jsou nutností pro každého, kdo to s hraním her myslí vážně.


Precizní zvuk těchto sluchátek vám umožní zaznamenat každý. CONNECT IT BIOHAZARD herní sluchátka s mikrofonem, MODRÁ, USB, 5mm jack. Specifikace sluchátek : Potlačení hluku: pasivní. Pak potřebujete kvalitní příslušenství, hardwarem počínaje a solidními sluchátky, myší a klávesnicí konče.


Connect it biohazard sluchátka

Mají ve výbavě 40mm měniče, které se postarají o. Doufáme, že Vám videorecenze pomůže. Navíc zaručují i kvalitní odhlučnění, takže si. Navštivte akcniletaky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.