středa 28. března 2018

Fúze synonymum

Komentáře ke slovu fúze, fuse. Prosím,co je to fúzování dat? Ke slovu fúze evidujeme synonym. Synonyma k fúze : splynutí, spojení, sloučení.


Podrobnosti o synonymu fúze - slova podobná, která se vztahují k tomuto synonymu. Související pojmy: sloučení, spojení. Podstatné jméno, rod ženský.


Překlady, synonyma, statistiky, gramatika - dictionaries24. Přeshraniční a nadnárodní fúze obchodních společností z ČR a dalších členských států EU autor: Špatná Blanka doporučená cena: 206Kč naše cena: 204Kč. Fúze a akvizice byly v posledních letech jedním z faktorů, které stály za. Pro někoho neznámý pojem, pro druhého zase synonymum toho.


Klasifikace fúzí Obvykle se fúze a akvizice nesprávně používají jako synonyma. Rychlý překlad slova fúze do němčiny, výslovnost, tvary a příklady užití. Německo -český slovník zdarma. Výraz europivo je mezi českými pijáky už léta zažité synonymum pro.


Fúze by se nejvíce projevila na amerických nebo afrických trzích. S tímto výkladem v tomto smyslu se. Diplomova_prace_Vojtech_Carda_Verejna_castis. Ačkoliv jsou tyto dva pojmy často vykládány jako synonymum, jsou mezi nimi drobné odlišnosti.


Chris Watkinson Chris Watkinson bude působit v kancelářích v Budapešti a Praze. Soustředí se na přeshraniční fúze a akvizice, private equity.


Končí zároveň období, kdy byla synonymem amerického kapitalismu téměř výlučně značka NYSE (New York Stock Exchange) a pověstná Big. Cílem fúze je podle obou jejích aktérů lepší konkurenceschopnost vůči. Všechny synonyma pro syntéza. MATFYZ – synonymum pro excelenci ve vědě již let.


Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy zahájila rok, v němž slaví 60. Bezpečnější i účinnější, tak mluví vědci o jaderné fúzi a vkládají do této technologie obrovské naděje, ale i nemalé peníze. Slovník: anglický, fúze.


Fúze synonymum

Výraz firma se užívá běžně jako synonyma pro pojem podnik či obchodní společnost. Právní účinky fúze nastávají ke dni jejího zápisu do Obchodního rejstříku. Pøedstavuje koupi obchodních podílù nebo vlivù na spoleènosti.


Fúze synonymum

Vrozená dystrophia brevicollis cervikální syndrom obratle fúzní. Klippel-Feil syndrom (KFS), také známý jako syndrom krční obratle fúze, je vzácný. Gagarin - synonymum světové kosmonautiky - Padesát let je z pohledu. Překlady slova AKVIZICE z češtiny do angličtiny a příklady použití "AKVIZICE" ve větě s jejich překlady: Kontroluju fúze a akvizice pro velké soukromé investiční.


HEBEL se stane synonymem pro průmyslovou výstavbu. YTONG Česká republika se po fúzi se svými třemi výrobními závody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.