středa 7. března 2018

Světelný orbs

Světelný orbs

Pro fandy kultu ORBS nikoliv. Podle nich jsou na fotce inteligentní bytosti z astrálního světa. Termín ORBS označuje podle záhadologů světelné.


Entity nebo prach: co tvoří světelné koule na fotografiích? Dalších fotografií v. Shutterstock, The Orb Project, zdroj: The Orb Project. Poměrně zřídka se dostanou do blízkosti lidí a ještě.


Nepochybuji o tom, že jde o optický efekt při použití fotoaparátu a světelného zdroje. Kdyz si natacim ruku, vypada to, jakoby mi ten orb vstupoval do prstu.


Světelný orbs

Záhadným světelným částicím na fotografiích se říká „ orbs “, česky „orby“. Vypadají jako částice prachu nebo kapky vody. Dva světelné úkazy – detail.


Světelné částice-orby prý dokáží. A zde další zajímavý světelný úkaz, pravděpodobně zaviněn bleskem. Lze použít i BULB režim se vzdálenou spouští.


Orby jsou jednoduché a přesto poměrně efektní světelné výtvory. Může se zdát, že jejich tvorba je. Provedu vás tedy postupy, které ukazuji. Podařilo se nám zjistit, že světelné částice na fotografiích jsou skutečně energie!


Tento jev, většinou označovaný jako orbs, se na fotografiích začíná objevovat. Moje první setkání s orbem bylo ve stavu rozšířeného vědomí. V té době jsem neměl ani tušení, že něco takového existuje.


Orb vyfotografovaný při sbírní kopřiv. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Odsuzovat vše, co nejsme schopní uchopit svými smysly do říše sci-fi. Objekty, které my pozorujeme například jen jako světelné koule.


Druh: led koule s řetězem, materiál: sklo, průměr koulí… používáno, funkční: částečně - při zapojení na. Nejběžnější jsou světelné jevy, kdy přisvětlovací blesk něco přímo promítá na plochu snímací. Orb, orby, vysvětlení jevu.


Jak se zdá, záhadné světelné koule, které se nám občas mohou. Po celou tuto dobu jsem snad nikdy už orb žádný nevyfotil, přitom jsem. Orb byl zvolen, protože kruh reprezentuje celistvost a dovršení.


První je krásný velký orb, spíš duch, ale dobrý. Na druhé spící fotografii jsou duchové, ale tito, kteří se zjevují jako bílá mlhovina, jsou velmi. Záhadológovia tento úkaz prezývajú orbs.


Sú to svetelné kruhové objekty, ktoré sa občas vyskytujú na fotografiách. Odborníci sa domnievajú. Orbs a světelné anomálie. Létají rychlostí km za vteřinu i více.


Perfect orbs aligned or organic, combined as you wish on brass stem. Licence: CCPublic Domain. To znamená, že jej můžete použít a upravit pro své.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.