středa 7. března 2018

Jabra bt2046

Vyhledejte si všechny příručky, zdroje a nejčastější dotazy. EDR s eSCO, automatické párování. Tato intuitivně navržená náhlavní.


Watch the “Hands-on with Jabra Support” tutorial video. In this video, we will show you how to connect (pair) your. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Pořízením handsfree sady se vám nejen při řízení auta, ale také při práci značně usnadní život.


Handsfree Jabra lze nosit pomocí uchycení za ucho či pomocí gelového. Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku. Předejte tak úrazům nebo jeho zničení.


Při nošení si zvolíte, zda-li použijete. Bezdrátová náhlavní souprava Bluetooth, kterou lze spárovat se dvěma zařízeními současně a která nabízí až. Skvěle padne téměř každému. Jednoduché bezdrátové telefonování.


Jabra bt2046

When you turn it on again, it will automatically go into pairing mode. This intuitively designed Bluetooth headset is.


Jabra bt2046

Doba hovoru až hodin a. Multiuse - připojí současně dvě Bluetooth zařízení. Bluetooth Jabra STEEL v černé barvě je bezdrátová přenosná náhlavní sada, která spolupracuje s mobilními telefony a umožňuje pohodlnou komunikaci. Produkty značky Jabra se prodávají ve více než zemích světa. Do naší nabídky se dostávají handsfree headsety pro komfortní telefonování.


Táto intuitívne navrhnutá náhlavná súprava. Elegantní bezdrátový headset pro komfortní telefonování, připojení až Bluetooth zařízení současně. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nakupte od specialistů na.


Manufacturers Product Description. Stačí propojit mobil s. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými. Authrorized Distributor. Sign in for exclusive discounts. Call Us for Stock Levels. This product may be subject to a. Obsahuje náhradný záušník a gél. Pracuje s libovolným zařízením podporujícím technologii Bluetooth. Snadné použití a tlačítko Auto pairing.


Model Jabra Evolve Duo je Bluetooth souprava z této řady s příjemnými koženkovými náušníky. Užijte si křišťálově čisté volání a hudbu s reproduktory světové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.