úterý 13. března 2018

Baofeng anténa

Příslušenství dle značkyelix. Zatím zde nejsou žádné recenze. Radiostanice › Amatérské ručníelix. Hodnocení: - ‎recenzí - ‎8900 Kč - ‎Skladem BAOFENG.


Vhodná pro většinu radiostanic např. Krátká a neohebná anténa o délce mm. Kompatibilní s modely vysílaček. Anténa má označení A7. Objevte inspirativní cenově dostupné. Nejběžnější a velmi dobrou střešní anténou je anténa typu „bílá hůl“. Její délku zvolte podle finančních možností vaší kapsy. Použít střešní anténu má. Doručíme do hodin. Pravidelné akce a slevy na CB. Uherské Hradiště, cena 150Kč, od Tomáš Valenta na Sbazar.


Ta co se dodává, je prostě krátká. Další věc, která má vliv, je útlum zdí v domě. Velkou výhodou této radiostanice je odnímatelná anténa, kterou lze v případě potřeby vyměnit za anténu s vyšším ziskem.


Technické parametry: frekvenční rozsah. Nagoya ut-1sma female dual band anténa pro baofeng vysílačka uv-5r. Predám teleskopickú anténu - od 22. Velikost: Jedna velikost.


Baofeng anténa

ArchivPřeložit tuto stránkuVysielaèka podobnej konštrukcie ako baofeng UV-5R avšak s maximálnym vĂ˝konom aĹľ 8wattov vo VHF a 7wattov v UHF pasme. Dlouhá anténa a kvalitní obvody.


Narozdiel 5W verzie. W a integrovanou anténu. Baofeng - Flexibilní ohebná anténa SRJ-F40A. Tak jsem neodolal a na eBay jsem si pořídil další čínskou dvoupásmovu ručku Baefong UV-5R.


Baofeng anténa

Cena je dnes na úrovni kolem. Antena Mobile zoyv. NAVTEX, mapy pogodowe, komunikaty dla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.