čtvrtek 1. března 2018

Bluetooth sluchátka xiaomi

Kvalitní bezdrátová sluchátka ideální pro sport nebo do města. Mají možnost připojit dvě zařízení, skvělé odhlučnění a basy.


Bluetooth i rádiová technologie, vše za⭐ skvělé ceny. Redmi AirDots je vybaven. Reference: AIRDOTSXIBLACK. Typ sluchátek: Špunty ‎: ‎Vybavení: Výměnné ná.


Popis: Prodám nové nerozbalené bluetooth sluchátka xiaomi. Poslouchejte hudbu ze sluchátek bez zbytečných kabelů. Záruka nejnižší ceny a doprava zdarma.


Hz až 20kHz, impedance Ohmů, citlivost dB, dotyková tlačítka, redukce šumu barva. Magnetická příchytka sluchátka spojí k sobě, když je nemáte v uších, aby byla vždy připravena k dalšímu použití. Výkonná 137mAh baterie. Jedná se o bezdrátová sluchátka ve stylu AirPods anebo Galaxy.


Propojení s telefonem je skutečně jednoduché. Inovovaná technologie bluetooth 5. Vašeho zařízení do sluchátek. Zvuk je velmi plynulý bez jakýchkoliv výpadků s. Frekvenční rozsah (min).


Bluetooth sluchátka xiaomi

Na každém sluchátku je dotekové tlačítko, které má různé účely dle počtu nebo délky stisku. Xiaomi pronikla v posledních letech do. Specialisté na prodej mobilních telefonů, tabletů a příslušenství.


Autorizovaný, záruční a pozáruční servis mobilních telefonů. Výkup mobilních telefonů. Kdo by v dnešní době neznal hit bezdrátových bluetooth sluchátek.


V uplynulém roce nejvíce trhem zahýbala sluchátka od Apple tzv. Spojené státy americké (US). Sluchátka s mikrofonem Handsfree AI Control. Už jsem koupil jiné od jiné značky a hodinky mi je ani nenašly, v mobilu to šlo.


Bluetooth sluchátka xiaomi

Pár sluchátek včetně dokovací stanice. Tři páry náhradních silikonových špuntů. Oficiální EU distribuce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.