pátek 2. února 2018

Sony reproduktor srsxb10

Vodě-odolné tělo s certifikací IPX konektivita Bluetooth 4. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Výrazné rytmy na cestách. Bezdrátový reproduktor s technologií Extra Bass.


Sony reproduktor srsxb10

Voděodolná konstrukce reproduktoru dle normy IPx5. Přenosný bezdrátový reproduktor SRSXB10B. Navštivte náš e-shop nebo prodejny a bavte se ještě dnes!


Užijte si skvělé chvíle s bezdrátovým reproduktorem SRS - XB10. Oživte svou hudbu a nechte svůj reproduktor vyniknout stylovým osvětlením. Dnes si společně představíme výborný bluetooth. CE- Skvělý bezdrátový reproduktor vybavený technologií Extra Bass pro hluboký a výrazný zvuk nebo.


Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na. Prenosný reproduktor prenáša skvelý zvuk. Pasivní radiátor spolupracuje s monofonním reproduktorem, aby vylepšil tóny low-en což zvýrazňuje.


Sony SRS - XB, černá SRSXB10B. Reproduktor se kromě elegantního vzhledu může pochlubit i voděodolností IPX5. Prodam reproduktor zn.


Nech už idete kamkoľvek, prineste si so sebou výrazný zvuk. Dokonalost v malém provedení Malý, ale šikovný přenosný reproduktor SONY SRS - XBv sobě skrývá mnohá tajemství, díky kterým se stává výtečným. Snadné bezdrátové připojení díky NFC a technologii Bluetooth 4. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR.


Technické specifikace pro produkt SONY SRS - XBčerná se mohou změnit bez výslovného upozornění. Popis: Málo používaný, bez obalu, bez.


Model SRS - XBje snadno přenosný a probudí ve vaší hudbě basy. Napájení: vestavěný akumulátor. Příjem telefonních hovorů: ANO. Výdrž baterie (hod.): 16.


Sony reproduktor srsxb10

Repro, Cena: Ponúknite, Lokalita: Kežmarok. SRS-XB10B (SRSXB10B.CE7) Skladem! My se v dnešní recenzi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.