pátek 9. února 2018

Nfcs nálepky

NFC štítky, nálepky nebo samolepky jsou potištěné a určené k viditelné instalaci. Nabízíme i možnost výroby štítků na míru dle Vašeho vlastního návrhu. NFC štítek je ve své podstatě malá nálepka v různých barevných provedeních, ve které se ukrývá bezkontaktní NFC čip.


Tento bezkontaktní čip. Každou nálepku si zkrátka nastavíte a pak už jen pohodově využíváte. PRESTIGIO papírové samolepky, které fungují na bázi NFC technologie.


Stačí si na různých místech rozmístit tyto Smart tagy a následně je v telefonu nastavít. Hodnocení: - ‎recenze Příslušenství CPA Halo NFC štítek BOOGY samolepka.


RFID nálepka pro frekvenci UHF (8MHz - 9MHz). Uvedená kusová cena, pro všechny typy a rozměry stejná, je pro testovací množství.


Technologie NFC (Near Field Communication) slouží k bezdrátové komunikaci mezi elektronickými zařízeními na krátkou vzdálenost. NFC nálepka je unikátní a praktické příslušenství ke smartphonům a tabletům, které podporují technologii NFC. A k čemu, že to slouží?


Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném. V katalogu nemáme podrobnější informace o samolepka nfc. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. OWGYML Store - 4- Kč.


Nálepka na notebook G- CUBE GSH-17H, So Happy Together Hope, max palců. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Lea NFCS nálepky (NFCS). MHZ proti metalu Ntag2NFC ABS disk.


Dobrý den, nabízím alternativu k aplikaci NFC Task Launcher. NFC samolepky MF Ultralight, NTAG21 NTAG21 NTAG21 MF Ultralight C, Topaz512. Pracuje na frekvenci 13. NFC tagu, bez potřeby cokoliv zadávat.


MHZ, bassed na NFC forum-compiant. Vďaka funkcii NFC sa dátová komunikácia - napríklad spárovanie zariadení s technológiou BLUETOOTH - dá. Můžete mít ihned na prodejně Praha - Holešovice.


Pouzdra, kryty a obaly. CELLY Explorer 5L s kapsou na telefon do 6. D silk Tempered Glass protector Blue pro Honor 9. Tato samolepka na zeď dodá Vašemu pokoji atmosféru Safar a přenese Vás myšlenkami na úplně jiná místa.


Rozmístění jednotlivých nálepek je pouze na Vaší. Další příslušenství › Rôzne ArchivPřeložit tuto stránkuSkladom na expedičným skladu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.