středa 7. února 2018

Headset k telefonu

Headsety pro mobilní telefony. CELLY BHje miniaturní, kompaktní headset. CELLY SNAIL, bluetooth headset s klipem a navijákem kabelu, stříbrná. V naší nabídce stále najdete headsety pro starší typy telefonů se speciálními.


Headset k telefonu

Bezdrátové headsety – doručíme už v den objednávky. Hands Free - Bluetooth v4.


Huawei AMPlus – sluchátka a mikrofon, pro hudbu a volání Lehký a snadno přenosný headset Huawei AMPlus pro poslech hudby i telefonní hovory. Kvalitní bezdrátový headset pro mobilní telefony, připojení přes bluetooth 4. Hz až 20kHz, impedance Ohmů, citlivost. Huawei AMPlus originální stereo headset s ovladačem a konektorem Jack5mm pro mobilní telefon Huawei a Honor zlatá (gold).


Bluetooth headsety pro mobilní telefony jsou praktickým i elegantním doplňkem na Váš mobil. Populární Bluetooth sluchátka slouží k chytrému mobilu.


Kromě headsetu je totiž v balení i bluetooth adaptér, připojitelný k telefonu přes standardní výstup. Také hudební funkce využívá na svém mobilním telefonu stále více lidí.


Headset k telefonu

A právě jim vychází tento produkt z dílen Jabra vstříc. Nejlepší náhlavní soupravy Bluetooth umožňují přijímat hovory, streamovat hudbu a párovat více telefonů a audiopřehrávačů současně a bezdrátové. Nemusíte ale zoufat, našli jsme pro vás další.


Tyto jednotky se připojují do portu sluchátek telefonu a dodávají se s dálkovým ovládáním, které lze. Zkratka výrazu „ headset profile“ (profil náhlavní soupravy). Spárování s prvním telefonem probíhá vcelku jednoduše a tento proces se nijak zvlášť neliší od klasických headsetů pro jeden telefon. Jak používat notebook jako headset pro mobilní telefon.


Tento článek byl přeložen automatem, původní anglickou verzi zobrazíte kliknutím sem. Elegantní headset s vysokou kvalitou zvuku, který s telefony komunikuje bezdrátově prostřednictvím technologie. Tento headset disponuje dotykovým displejem. Cellularline Mini představuje kompaktní mono headset s praktickou dobíjecí základnou.


Umožní vám pohodlně a bezpečně vyřídit telefonní hovor během jízdy. Je kompatibilní s T5x a T4x řadou IP telefonů Yealink.


Nový design a lehké materiály zajišťují ještě větší komfort než předchozí headset. VR headset, ale všechny vypadaj stejně a mají hloupý marketingový popisky. Je tu někdo kdo měl v ruce aspoň.


Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.