pondělí 5. února 2018

Czech online expo 2019

Czech online expo 2019

Chcete vědět o všem co se děje? Posílejte mi novinky. Největší vzdělávací akce pro on-line v České republice. Přečtěte si jaké byly přednášky, které jsme.


A aby to fakt nestálo, a máš projekt, který chceš konzultovat, napiš si o vstupenku zdarma. V pražských Holešovicích se 29. Díky za váš zájem o přednášku Good Design is Good Business. Kdy posíláte svoje newslettery?


A které kanály kromě mailů používáte? Pozvánka na největší vzdělávací akci pro e-commerce svět nesmí chybět. Jak fungují členské sekce? Dělám weby, mí klienti tohle potřebují.


Desítky přednášek, stovka vystavovatelů a tisíce návštěvníků. Jako SEO specialistu. Eventy včetně toho našeho se přesouvají (nebo ruší).


A situace na trhu není ani tak moc růžová. O konferencích a jiných akcích pro online povídal náš boss. E-commerce expo, conference and free consultations.


Garantem programu byl Honza Mayer z DATAWEPS s. PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Výstavišti v Praze Holešovicích. Czech and Slovak online retailers. Poslední březnový, ale i první pekelně slunný jarní víken se nesl ve znamení vzdělávání, poznávání nových trendů a. Jedním z témat veletrhu byla logistika, jejíž odborným garantem byl CEO logistického startupu.


The only conference that will make. Kromě zajímavých přednášek v rámci akce budeme mít na.


Czech online expo 2019

In a rapidly innovative market, how do comparison sites cope with current challenges ? Asociace pro elektronickou komerci OnCon s. Když visí ve vzduchu nápor několika tisíc příchozích, bez důkladné přípravy se to neobejde. V předvečer jedné z. Care Fall Online Expo !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.