pátek 16. února 2018

Bér zelený

Rozmnožuje se semeny. Po dozrání jsou semena různě. Panicum italicum var. Slovenský název: Mohár zelený, Štětinník zelený. Zařazení škodlivého činitele. Jednoděložné plevele. Především na málo vápenatých, avšak výživných, lehkých, teplých hlinitých půdách. Green Foxtail, Green Bristlegrass. Místa výskytu: Vyskytuje se na polích, vinicích.


Plantae - rostliny » oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné » třída Liliopsida - rostliny jednoděložné » řád. Flóra České republiky, mapy rozšíření a vlastnosti rostlinných druhů. Vegetační jednotky ČR, jejich popis, mapy a druhové složení. Vše Habitus a typ růstu.


Setaria viridis (L.) P. List Květ Plo semeno a šíření. Typ plodu obilka (?). Tf): jednoletá bylina (?). Doba květu červenec, srpen, září. Německý název: Grüne Borstenhirse. Velikost: položek. Rozšíření: Téměř celá Evropa a další kontinenty kromě Antarktidy, méně v severní části, hojný v teplejších oblastech. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt bér zelený. Jsou trsnaté nebo výběžkaté, či s oddenky nebo. Zaradenie škodlivého činiteľa.


Bér zelený lokálně zapleveluje hlavně širokořádkové plodiny. Ano s největší pravděpodobností je to bér zelený, pokud jej tam nechcete tak vzhledem k fotce kde nic jiného neroste tak použijete totální herbici který účinkuje.


Melampyrum arvense l. Z hlediska svého využití jako. Přípravek nesmí zasáhnout zelené části ošetřovaných rostlin a dřevin.


Bér zelený

Méně citlivé plevele: bér zelený, jílek vytrvalý, kakosty. Rekonstrukce zeleně v zámeckém parku v Horních Beř. Krycí list nabídky Populární. Latinské slovo - setaria viridis.


Překlad latinského slova setaria viridis do českého jazyka, naleznete níže. Přesto však v bohaté mozaice lze odlišit společenstva skalních výchozů se vzácnou kapradinkou skalní, dále.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.