pondělí 26. února 2018

Aplikace jabra sound+

Navrženo tak, abyste si mohli zvuk přizpůsobit dle svého gusta. Váš zvuk, ať jste kdekoli. Vyhledejte si všechny příručky, zdroje a nejčastější dotazy. Vylepšete si nastavení své náhlavní soupravy ve smartphonu s aplikací, která.


Osvědčená konektivita. Odolnost proti prachu a. Podporované kodeky jsou SBC a AAC. Je hned několik způsobů, jak sluchátka ovládat. Přímo na náušnících najdete tlačítka.


Pro ještě pohodlnější ovládání můžete využít svůj. Zjednodušené hlasové příkazy. S modelem Jabra Elite Active 65t se. Ta slouží hned k několika.


Aplikace jabra sound+

Zvuk si můžete vždy upravit tak, aby vaše hudba a hovory odpovídaly okolním podmínkám. ANC), hodin (s ANC). Nabití za pouhé hodiny. Jak už jsme naznačili výše, vhodným doplňkem při používání telefonu je aplikace.


Aplikace jabra sound+

S certifikací IPodolají i kapkám deště. IPzabrání vniknutí prachu a vody, což přidává užitné. Distribuce ČR: 100Mega Distribution. Dokonalý společník pro vaše zařízení Jabra.


Přístup k funkci SmartSound a dalším funkcím, které umožňují přizpůsobit používání. Uživatelé hlasových asistentů. Upravte si zvuk tak, aby poslech hudby i hovorů vždy odpovídal prostředí, ve kterém se. V rámci intuitivního ovládání máte.


Přidává však zajímavé funkce, které nepochybně mnozí uživatelé ocení. Tweet s uvedením polohy. Ke svým tweetům odeslaným z webu i prostřednictvím aplikací třetích stran můžete. Jabra, a leader in personal sound and office solutions, announces the Elite.


Aplikace Jabra Direct již nebude aktualizována, stále ji však můžete používat. Jabra makes life sound better by developing intelligent audio solutions that transform lives through the. Upozorňujeme, že aplikaci Jabra Xpress 2. Get an enhanced music experience with the Jabra Sound App - a music player that gives.


This technology clips off any potentially harmful loud sound ensuring that only the safe level reaches the ear, thus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.