středa 4. října 2017

Fajn rádio

Webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. HALSEY You Should Be Sad ( radio edit). HARRY STYLES Lights Up.


Stačí jeden klik a můžete poslouchat nejlepší rádio stanice z Česká republika živě. Dominantním prvkem ve vysílání Fajn radia kromě hudebního mixu jsou zábava, soutěže, informace a zajímavosti o dění nejen v Praze (kluby, kina, akce…).


The next video is starting stop. SubscribeSubscribedUnsubscribe 7. Fajn Radio, Prague, Czech Republic. Rádio pro chvíle pohody. Na Fajn rádiu zažijete maximální hudební mix.


Zábava, soutěže, informace o Praze a jiných místech, včetně zpravodajství jsou. Multimediální obsah, zábava, soutěže, aktivní promotion, pořádání off-air akcí. Hity nejen hrají, ale ze songů hity dělají.


Rodina Fajn rádií zahrnuje značky Fajn North Music. Tak zní nový slogan Fajn rádia, které také mění i program a komunikaci. Follow Jean Luc to never miss another show. Téměř 70% těchto posluchačů tráví volný čas mimo svůj domov-sportováním, nakupováním, návštěvou kin, restaurací.


Fajn rádií se stala Lucie Petráková, její dlouholetý předchůdce Martin Maďarka totiž skupinu Media Bohemia opouští a. E-Bezpečí se zaměřuje na bezpečnost dětí v online prostředí, především na vzdělávání, výzkum a intervenci. Hrajeme to nejnovější!


Fajn rádio

Projekt cílí především na děti, rodiče i učitele. Please turn on JavaScript for full functionality! Podle vysílacího zákona by se ale v rádiu ani televizi. Jsme autentické rádio pro mladé lidi.


Fajn rádio

Mluvíme o tom, co tě baví, co tě zajímá, co tě štve. OKOMENTUJ NÁŠ PODCAST! FAJN muzika, FAJN moderátoři, FAJN akce, FAJN zábava! Provozujeme rozhlasovou stanici Fajn rádio.


Začátek, Konec, Učinkující. Prostě hity a to nejnovější - Dance - Electro - Pop - Adult Top - World music - Entertainment - News.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.