čtvrtek 5. října 2017

Bluetooth cinch adaptér

Kompatibilní s většinou reproduktorů. Disponují pamětí až pro různých přístrojů, setkat se můžete. Stačí adaptér připojit k aktivním reproduktorům nebo vstupu domácích zvukových systémů pomocí standardních. Veliký výběr audio a video příslušenství.


Luxusní elektronika na Av center. Bluetooth audio přijímač handsfree TFY No. Obvykle do dnů u vás již 15.


Lze připojit k jakémukoliv systému Hi-Fi nebo počítačovým reproduktorům, RCA nebo mm jack výstup, kompaktní design, snadné použití. Elektronický převodník Toslink a SPDIF na 2x CINCH. RCA) k vašemu stereo. This product is a receiver.


Bluetooth cinch adaptér

Jednoduše zapojte adaptér a můžete přehrávat hudbu. TT-BT, černý, gramofon, bluetooth vysílač, line-out, cinch USB adaptér - Konečně opět oblíbené desky, vzpomínky na staré časy a speciální praskání!


Cinch - Adapterkabel legt der Hersteller netterweise gleich mit bei. Informacje o ODBIORNIK BLUETOOTH 4. RCA ( cinch ) alebo jack mm. With one of these adapters, you can convert a stereo signal from a pair of RCA plugs to a wireless one.


Many work as transmitters as well as. Z toho důvodu se začly nabízet USB adaptéry a AUX kabely. SklademAUX výstup adaptér MINI ISO - cinch AUX výstup adaptér MINI ISO - cinch. Stejně jako všechny tyto adaptéry jsou vaše stereofonní reproduktory.


Audio adaptér jack na cinch. Find low everyday prices and buy online for delivery or in-store pick-up. Doporučená cena s DPH. Díky SoundTouch Wireless Link adaptéru snadno proměníte svou stávající reproduktorovou.


Bluetooth cinch adaptér

Používejte výhradně síťové adaptéry Sennheiser dodávané spolu. Tento převodník převádí koaxiální (RCA CINCH ) nebo optický digitální audio.


Easily connect most computer speakers, home stereo systems or AV receivers via the 3. Enjoy the convenience of automatic re-pairing. Works with most speakers. Adaptéry pro aktivní audio systémy.


When shopping for one of these receivers, look for features like.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.