čtvrtek 12. října 2017

Autorádio kenwood kmmbt305

Tento model autorádia od Kenwood je faceliftovaná verze jednoho z nejprodávanějších autorádii Kenwood kmm -304bt. Tato jednotka stejně jak i jeho.


O to se postará moderní autorádio bez mechaniky KMM - BT3od společnosti Kenwood. Mělké tělo zaručuje snadnou instalaci, nechybí možnost volby. Autorádia a příslušenství.


Variabilní podsvícení. Připraveno pro KENWOOD Music Mix. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Dobrý den, prodám autorádio značky kenwood kmm-264. Je vybaven dvouřádkovým displejem, variabilním podsvícením. Skvělé autorádio známého výrobce, které nemá CD mechaniku. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů autoradio kenwood. Nebo zadejte inzerát.


Inzerát byl odebran z. Dávno neplatí, že byste se u autorádií museli omezovat pouze na dostupné rádiové stanice. Cestování autem vám bude utíkat s hudbou snáze.


Autorádio kenwood kmmbt305

Pořiďte si do svého auta model KENWOOD KMM - BT3, který. Bezkonkurenční handsfree ! DIN autorádio Kenwood KMM -BT3bez diskové mechaniky s čelním USB a AUX vstupem, vestavěným Bluetooth, 6x RCA výstupy a. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Rozměry těla autorádia : 182x53x1mm - Externí mikrofon. Bezmechanikové autorádio Kenwood KMM -124Y s USB a AUX vstup na čelním panelu. Key Features KENWOOD KMM - BT3is a mechless stereo with no cd but has.


Autorádio kenwood kmmbt305

USB vstup s proudem 1A lze využít k dobíjení telefonů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.