čtvrtek 29. června 2017

Smart watch dz09 manuál

Smart watch dz09 manuál

Další Postup je stejný jako v případě párování z telefonu. DZSmart watch návod. P ed prvním použitím nabíjejete hodinky po dobu hodin.


Smart watch dz09 manuál

Smart Watch Garett DZ návod Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím. Informace obsažené v této příručce se nezmění nebo nebudou dodány. Použijte pokyny v manuálu pro volání, pokud byl Bluetooth vypnut po dobu delší než minut. Více se dozvíte v článku.


Dobrý den, měl bych otázku Tyhle hodinky sem si koupil, mám je, vše funguje, nabíjení, at ale nemůžu najít tu. Stáhnutí synchronizačního softwaru.


Oskenujte QR kód (Quick response), který najdete v menu a stáhněte si do svého mobilního telefonu odpovídající aplikaci. Použití Smartwatch s vaším telefonem. Stáhněte si Sync APK do svého Android telefonu oskenováním QR kódu na pravé straně.


Podporuje FW aktualizace a. Stažení manuálu : pokud si chcete návod stáhnout nebo se Vám špatně zobrazí ( na zobrazení návodu může mít vliv konfigurace Vašeho zařízení), klikněte na. Porovnání cen hodinky smartwatch dznavo srovnání cen hodinky smartwatch dznavod na portálu HLEDEJCENY. Please read manual before use. Podívejte se prosím na popis funkce a provoz, jakož i další softwarové funkce na našem webu.


Ve barevných variacích: stříbrná, černá, bílá a zlatá. Ochranné sklo displeje v ceně. Kalkulačku, Kalendář, Stopky, Budík.


Ideální je sehnat návod na některý z "hloupých" telefonů" na ruční nastavení. Luckinho: Nové Androidě. Detailní popis produktu. MP, micro SIM slot.


For most of the functions of the smartwatch, bluetooth connection with your. Setup instructions, pairing guide, and how to reset. DS Technik, výprodej,chytré hodinky - smartwatch, smartwatch smart watch bluetooth. QR codes and download.


The supplier supports Trade Assurance — A free service that protects your orders from payment to delivery. OctoberComment Jodi. GBAFFYL Show Code Download. Total Revenue: US$Million - US$Million.


Vevnitř budou hodinky, manuály, USB kabel. Adaptér do sítě ale nehledejte. A wide variety of dzrelogio dzmanual smart watch manual options are. Tutorial on how to perform the factory settings of.


Objevte kouzlo chytrých hodinek a usnadněte si život. Chytré hodinky mají spoustu užitečných funkcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.