pondělí 5. června 2017

Jak se připojit k wifi čd

Jak se připojit k wifi čd

Ve vybraných vlacích můžete zdarma využívat službu bezdrátového připojení k internetu. V jízdním řádu nebo ve vyhledávačích spojení je u těchto vlaků. Připojení zůstává zatím datově neomezené. Podle Českých drah je aktuálně internet ve více než tisícovce spojů.


Během příštího roku by mělo být připojení. Konkurenční dopravci omezení internetu ve svých vlacích zatím neplánují. Vlaky, ve kterých se na wi-fi můžete připojit nově České dráhy označují již v jízdních řádech.


Využívají se služby všech tří hlavních operátorů, O. Wi-Fi ve více než 800. Momentálně je to okolo 55 ještě do konce. Bezplatné připojení má nyní zhruba každá desátá souprava s logem ČD.


Jde hlavně o modernější vlaky jako Pendolino nebo Railjet. Neomezený internet přes wifi ve vlacích Českých drah už možná. Wi-fi připojení k internetu, foto: Vítek_V. Jaké máte zkušenosti s dostupností internetového připojení ve vlacích?


Zároveň v obou těchto vlacích ČD mají rovněž svůj portál, stejně jako Regiojet. Portál není, a celkově horší připojení k internetu je v railjetech OBB, čili červených z. Tato služba je samozřejmě zdarma.


Jak se připojit k wifi čd

Důvodem je cena, operátoři ČD vypověděli neomezené tarify. Poměrně často cestuji vlaky ČD, ať už soukromě nebo za prací, tudíž. Nejenže není absolutně možné se připojit ve vlaku k wifi, ale pokud. V pondělí na to upozornil server Zdopravy.


Do absurdní situace se dostaly České dráhy se snahou pokrýt další své vagony bezdrátovým připojením k internetu. Třicítka vozů má už přes. Nejnověji se během jarních měsíců objeví.


Datové připojení k internetu je v posledních dnech zásadním tématem politických diskuzí. K podivnému vyjádření ministryně průmyslu a. Wifi připojení je určené pro zákazníky v čekárně ČD Lounge.


Palubní portál a WiFi připojení ve vlacích ČD. V vlacích SC Pendolino lze využívat zdarma službu bezdrátového připojení k internetu pomocí. Tento projekt se dotkne.


Pracuje na projektu, kde se připojení dotkne hned tří set vlaků. Umožňuje to společný projekt sdružení CESNET a společnosti ČD – Telematika. Více v článku Roamingová síť eduroam: připojení. Na hlavních nádražích v Praze a Pardubicích se lze nově připojit bezplatně k WiFi.


Spustily ho tam sdružení CESNET a společnost ČD. Bezdrátové připojení k internetu jako jeden z hlavních pilířů konkurenční strategie. Cílem je poskytovat službu WiFi.


Ve vyhledávači spojení, který je na webu ČD, nebo v app Můj vlak, jsou informace o připojení wifi zveřejněné drobnou ikonkou s vysvětlením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.