čtvrtek 15. června 2017

Selfie tyč se stativem

Držák pro smartphony s šiřkou 5. Pro telefony do velikosti 6. Bluetooth tlačítko spouště, které lze odebrat z tyče. Otočný kloub v rozsahu 360°. Teleskopické rameno.


Stativy a selfie tyče. Filtrovat s parametry. Zvolte parametry: Vyhledat v kategorii. Rozhodně stojí za vaši. Položek k zobrazení: 10. Xiaomi selfie tripod - Bezdrátová selfie tyč. Selfie tyče a stativy. Tyč může sloužit jako mini stativ, monopod a jako klasická " selfie " tyč. Rukojeť je sloužená ze. Uchycení telefonu pomocí pogumovaného, roztažitelného držáku. S touto selfie tyčkou už nebude pořízení „selfíčka“ žádný problém!


Nezapomenutelná dovolená, nebo „cool“. Součástí balení je dálkový ovladač. Foťte ještě lepší fotky úplně sami. Využití na rodinných oslavách, na dovolené, na party apod.


Luxury - Profi bluetooth selfie tyč se stativem a LED recenze mobilního telefonu, specifikace, cena a uživatelské hodnocení Luxury - Profi. Zadat číslo modelu ověřte, že velikost odpov. Z klasické selfie tyče se během okamžiku změní ve. SBS Bezdrátová selfie tyč se stativem a dálkovým ovládáním.


Selfie tyč se stativem

Universální selfie stick TRIPOD teleskopická tyč se stativem pro mobilní telefony se spouští na bluetooth - maximální rozsah tyče cm. Výsuvná selfie tyč s bluetooth a stativem - barvy. Proč a co všechno dokáže? Kombinace selfie tyče a stativu v kompaktním provedení.


Skládací provedení pro. Pořizujte perfektní selfie nebo skvostné fotky s touto selfie tyči s funkcí stativu Huawei AF14. Minimalistické provedení v moderním.


Dálkové ovládání je možné vložit do držáku na selfie tyči. Víta Václav Soukup, proč selfie tyč povolená je, stativ ale nikoli. Nyní můžete vyfotit perfektní fotky naprosto svépomocí a to díky selfie tyči se stativem.


Selfie tyč se stativem

Praktickou vychytávku můžete použít jako selfie tyč, ale i jako stativ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.