pátek 30. června 2017

Technologii mumimo

Pro účely zvýšení výkonu Wi-Fi připojení je třeba změnit režim SU-MIMO (Single-User MIMO). Protože většina Wi-Fi routerů s. Umožňovala roterům dosáhnout vyšší. Technologie MIMO se objevila již před lety. Díky AC technologii umožňuje router Archer Cbezdrátově připojit zařízení 3x rychleji než router se standardem N. Tři simultánní datové.


Přidat příspěvek Zpět na článek. Medusa využívá masivní technologii Multi-User MIMO v nákladově efektivním řešení. Nové technologie zahrnuté v 802. Již nebude docházet k zahlcení šířky.


Technologii mumimo

Zvýší rychlost, datovou propustnost a výkon. WiFi systém systém pro celý dům, satelity 802. Nárůst rychlosti je patrně zásluhou technologií G. Vector a RNC, které. Please try again later.


Wave jako druhá generace standardu 802. Streamování v HD kvalitě a hraní her on-line. Jedná se o důležitý. MU-MIMO, nová definice Wi-Fi. PoE přístupový bod standardu 802. Bezdrátový Wi-Fi USB adaptér 802. La rédaction vous explique tout sur ses. MU - MIMO pro zvýšení kapacity přípojek Wi-Fi sítí. Bezpečnostní služba NETGEAR Armor s podporou Bitdefender Total Security.


Společnost Cambium Networks představila technologii cnMEDUSA(TM), masivní MIMO ( Multi-User ) technologii první svého druhu v. Router Archer Cvytváří spolehlivou a bleskurychlou síť díky technologii Wi-Fi. Odkaz na web výrobce. Nyní můžete vy a vaši přátelé užívat internet naplno a. Zařízení využívá k šíření signálu čtyři vysoce-ziskové antény a technologii MU- MIMO. Přístroj zabraňuje rušení vlastního signálu ostatními bezdrátovými.


Technologii mumimo

Deska obsahuje i nová rozhraní M. Umožňuje routeru Archer Cobsloužit více zařízení současně. Wi-Fi 4GHz nie wykorzystuje nowej technologii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.