úterý 27. června 2017

Překážkáč výsledky 2019

NÁROČNOST: ideální taškařice pro malé raubíře a raubířky, zde se mohou vyřádit do sytosti a vybít svou mladistvou energii. GLADIATOR RACE LANŠKROUN - FUN, 22. PŘEKÁŽKÁČ - NEJVĚTŠÍ.


GEROY ULTIMATUM, Přerov, Extrémní sporty. Pravidelný svoz barevných pytlů přímo od domu se slevou na TKO podle množství tříděného odpadu.


Překážkáč výsledky 2019

Již poněkolikáté se o víkendu uskutečnil v Přelouči jeden z ryze českých extrémních překážkových závodů. Počkejte, až doběhnou všichni z kategorie a výsledky si zkontrolují. Překážkáč - Malej, Přelouč. Vše o překážkových závodech.


Když už " překážkáč ", tak ať je to aspoň pořádný zážitek ne? O tom, že mi tenhle překážkáč unikne a já tak přijdu o speciální medaili za zdolání celýho. A já začínám mít strach, že budu předvolanej před všechny na vyhlášení výsledků. Holice (ČR) Gladiator Race ORIGINAL 27.


Překážkáč výsledky 2019

MISTROVSTVÍ EVROPY POLSKO. Zveřejňujeme výsledky závodů a sledujeme hodnocení běhů samotnými běžci. Seal´s runu ve Stodě. Protože bez toho se lepších výsledků bohužel nedosáhne.


Výsledky Vašich závodů na jednom místě. Nyní sponzorujeme mladého běžce Petra Zelenku, který dosahuje úžasných výsledků. První letošní závod.


V soutěžích je možné zobrazit výsledky absolutního pořadí zvoleným přepočtem dle Wilkse nebo Reshela (dosud byl přepočet vždy dle Wilkse). Dokumentární film dvou studentek Masarykovy univerzity zobrazující originálním způsobem univerzitní zástavbu, vývoj velkolepých plánů a jejich výsledky. Velkou Kunratickou, kde do desítky byly děti, ale medaile nám bohužel unikla, přesto s výsledkama na VK velká spokojenost.


Typ: Usnesení RM a ZM. OCR závodů se může zúčastnit téměř každý, ve výsledku nezáleží na tom. MALENOVICKÝ SUK Malenovice - 12.


Pekařský den s vyhlášením výsledků národní soutěže Chléb roku, reprezentativní chlebovou výstavou, ukázkami pekařského. Musel jsem se jít podívat na výsledky a byl jsem mile překvapen. Není důležité mít výsledky, jako ostatní. Proměnit stačilo přitom necelou polovinu šancí a výsledek by vypadal jinak.


Hospodářský výsledek netto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.