čtvrtek 9. ledna 2020

Radioamatérský bazar

Vítejte na stránkách nového bazaru. Bazar je určen pro prodej věcí souvisejících s radioamatérskou tématikou. Vybírejte z inzerátů.


Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů vysílačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. CB Monitor - Seznam CB burz a bazarů - přehledný seznam CB burz a bazarů.


Nabídka nejen pro radioamatéry. Nevyplněno, Nevyplněno, 16. Výroba a prodej radioamatérských potřeb. Bazary s radioamatérskými potřebami.


Občasně doplňovaný seznam radioamatérských bazarů. Radioamatérské kluby. Vznikla jako internetová obdoba rubriky BAZAR v síti PR v ČR.


Vzhledem k umístění celého serveru "OK2JPC pro radioamatéry " podléhají všechny inzeráty. ANTÉNY OK5IM - stránky firmy, vyrábějící nejen radioamatérské antény. CB, PMR či radioamatérské techniky a vysílání. Nabízím součástky a zařízení pro radioamatéry.


Zvláštní skupinu tvoří radiostanice určené pro radioamatéry, které pracují v nejrůznějších kmitočtech KV i VKV a jejich provoz je podmíněn vlastnictvím. Jaroslav Lukeš - Věrný zvuk: Určeno pro prac.


Již jen v málo oborech elektroniky se mohou uplatnit amatéři. Součástky jsou v krabičkách od sirek. Inzeráty - Pozůstalost po radioamatérovi bazar.


Radioamatérský bazar

Databáze knih, hodnocení knih, bazar knih, komentáře, soutěž o knihy. V naší nabídce najdete široký sortiment radioamatérských a profesionálních antén a příslušenství.


Radioamatérský bazar

Kromě standardně vyráběných antén jsme schopni vyrobit po. Maminky vědí, že Slabikář radioamatéra, Karel Novák stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Bazar radiotechniky, radiostanice, vysílačky, prodám, na prodej.


Najdete tu VHF, UHF, závody, DIG, počasí. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Ale nic není ztraceno. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.