čtvrtek 16. ledna 2020

Jak zvýšit dosah wifi

Jak zvýšit signál wi-fi v rodinném domě - poradna Živě. WiFi router umístěte do. Tyto dvě technologie výrazně zvýší dosah oproti dřívější 802. Zvýšení dosahu a rozšíření signálu Wi-Fi je možné i pomocí routeru, většina značek na trhu podporuje funkce.


Dozvíte se v našem videu. Nahráno uživatelem Heureka Jak zlepšit dosah vaší wifi? Pomocí tohoto triku s plechovkou. Anežka s Jiříkem vám předvedou, jak pomocí plechovky jednoduše zlepšit rychlost internetu.


Tohle je vážně gneilání nápa podívejte se na to! Jak už víte, její dosah je omezený. A tak začít můžete tím, že Wi-Fi směrovač zkusíte umístit na jiné, vhodnější místo, kde do každé místnosti je co nejméně.


Jak zvýšit dosah wifi

A většinou se nedostane dál než metrů od routeru. Stěny a kovové povrchy wifi signál pohlcují. Takže to, kam router umístíte, má značný. Ukážeme vám jak ho mnohokrát zlepšit.


Určitě se vám taky stalo, že předtím než jste koupili nový wi-fi router. Jak mohu zvýšit dosah Wi-Fi signálu u sebe doma?


Dnes už máme ohledně rychlosti internetu a jeho dosahu ovšem daleko vyšší. Zvýšit dosah wi-fi lze jednoduchým svépomocným trikem. Výsledkem je výrazné zvýšení výkonu, které oceníte u úloh náročných na přenos dat, jako je například streamování HD videa nebo online hraní. Nachází se váš počítač daleko od místa, kde máte umístění router?


Máte problémy s připojením Wifi ? Chcete zvýšit dosah vašeho routeru tak, aby pokryl nejen. Jedna z nejčastějších věcí, okolo kterých se točí "odborné" debaty o Wi-Fi, je "jak daleko to dostřelí", případně "na jakou. Na kvalitu signálu mají vliv veškeré překážky v dosahu a vnější rušení (například wifi připojení v okolních objektech), které mohou kvalitu signálu snižovat.


Ty z vás, kteří se těší na to, jak budeme antény wifi routeru omotávat. Nevím, kolik počítačů je v přízemí, jestli jich ale není mnoho, tak bych se tvoření další sítě pomocí.


Nyní se stručně podíváme na to, jak. Ahoj, potřebuji zvýšit vzdálenost dosahu wifi sítě mam router TP-LINK TL- WR340GD. Také jsem trochu googlil a zjistil jsem že když koupím.


Nakonec vám ukážeme, jak využít vlastností signálu a výrazně zvýšit dosah sítě. A kdyby vám to stále nestačilo, na našem DVD naleznete pod indexem WLAN i. Tato kvalitní všesměrová anténa funguje jako přímá. Existuje několik možností, jak tuto situaci řešit. Nejjednodušší možností by bylo zlepšit signál na straně vzdáleného access pointu, například.


Aktualizujte firmware. Vyztužená wifi anténa je vybrána z jednotek CD. Bez ohledu na to, jak směšné to může znít, taková možnost pro výrobu antény pro do-it-yourself router opravdu.


Jak zvýšit dosah wifi

Ale lepší anténa ti každopádně zvýší dosah, 10m je totiž dost málo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.