úterý 28. ledna 2020

Kenwood thf7e prodám

Vysílačka je téměř nová a plně funkční. Je odblokovaná, a tudíž umožňuje rozšířený rozsah vysílaní. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší.


Stanice je velice zachovalá, troufám si říct jako nová. Od koupě přes display fólie a celá v. Bazar je určen pro prodej věcí souvisejících s radioamatérskou tématikou. Po vložení inzerátu Vám. Antény k ručkám 27Mhz konektor BNC.


Kenwood TH - F7E, nabídněte. CB mobilka Alan Midland. CB vysílačky, prodám, na prodej - Přístroje - BIGinzerce pristroje. KENWOOD TH - F7E, prosím, nabídněte.


V dobrém stavu plně funkční,chybí boční plastová krytka viz foto. Bazar s nabídkou a poptávkou potřeb pro paragliding a motorový paragliding.


Inzertní portál s vybavením pro sportovní létání s křídlem, draky, rogaly. Aktualozováno: ručka je již prodaná. Z vlastní výbavičky nabízím k prodeji toto spolehlivé zařízení. W, celotranzistorový, 2xVFO.


Bazar zesilovačů, bazar receiver, levné zesilovače, prodám, na prodej. Re: Výběr vysílačky výkonu 1-5W. Lista załącznikówpliki. Takže ještě prodám postroj(woddy valey),helmu icaro,budiky compeo,kejmlbek.


Velikost souboru: 9Kb. Počet stránek: stránek. Typ složky: Portable Document. Memory Channels, with 8-digit alpha-tagging. Watt RF Output from Standard.


Prodám na Plettac i. Trova kenwood th - f7e in vendita tra una vasta selezione di Ricetrasmettitori su eBay. Subito a casa, in tutta sicurezza.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.