čtvrtek 13. června 2019

Uhf vhf

UHF variantu volte v případě, že máte v plánu využívat radiostanice v hustě zastavěnných a krajině členitých. Takovéto přijímače nejsou schopny přijímat jakékoli vysílání pro konverzi kmitočtů. A za druhé, příjem v pásmu VHF s šířkou pásma MHz podporují pouze. Zobrazeno 1–z výsledků.


Uhf vhf

Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit. V tomto oddělení naleznete střešní antény vhodné pro profesionální radiostanice, které pracují v pásmu UHF nebo VHF.


Uhf vhf

Některé antény jsou kombinované. Magnetická dualband anténa s konektorem BNC nebo SMA, cm. Pro Baofeng, Wouxun zvolte ještě adapter BNC nebo.


Vážení zákazníci, na základě rozhodnutí vlády je v našich prodejnách OMEZEN PROVOZ Děkujeme za pochopení. Objednávky pomocí eshopu budou. TETRA, UHF, VHF autoantény. Nabízíme autorádia, autohifi, reproduktory, zesilovače, subwoofery, tlumení a mnoho dalších doplňků do auta.


Popis: x Motorola GP3s jednotlivými. Vysílačka od značky Baofeng. Model UR-5R je tak zvaný dual-ban to znamená že je schopný pracovat jak na VHF tak i na UHF. TECATEL Modulátor COFDM DVB.


Veškeré informace o produktu. B, změna polarizace a zesílení, anténní. RF, UHF, VHF odposlechy. RF odposlech nabízí velmi kvalitní poslech na vzdálenost až přes 1metrů.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na. Kód produktu: HNSolight. Předpokládané dodání: středa 15. Dlouhá anténa a kvalitní obvody.


Slučuje skupiny kanálů v pásmu VHF a UHF. Minimální útlum (do 1dB), kvalitní oddělení pásem. Průchozí napětí pro předzesilovač je možné připojit. Střešní automobilové antény pro profesionální radiostanice pracující v pásmu UHF nebo VHF.


Sortiment zahrnuje i kombinované antény umožňující současně i. Příslušná sleva bude použita až při. VHF 6dB, UHF 3dB napájení. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.