úterý 11. června 2019

Přenosné rádio s bluetooth

Bluetooth reproduktor přenosný, 5W, Bluetooth 4. V sekci s názvem Rádia a budíky naleznete přístroje, jako jsou radiobudíky. Malé přenosné rádio s teleskopickou anténou pro příjem FM rádia. Integrované, vícebarevné LED.


Přenosné rádio s bluetooth

Nacházíte se v kategorii rádia a budíky, kde najdete různé modelové verze, od klasických rádií, přes. Přenosné rádio Sangean DPR-6 šedá, bílá. Za málo peněz hodně muziky slibuje Lidl u svých výrobků Silvercrest.


Nejen na prodejnách, ale hlavně na svém e-shopu nabízí i velké. Nabízí dotykové ovládání, FM rádio, záznamník a. Dnes ušetříte 2Kč díky 20% slevě. Hodnocení: - ‎4recenzí - ‎7900 Kč Rádia - Rádia s CD přehrávačem.


Kompaktní CD Boombox s rozhraním Blueto. Osobní odběr nebo dodání. BLAUPUNKT rádio PP15DAB. Poznámky: Po kliknutí na.


Kč - ‎Skladem Inzeráty prenosne radio - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů prenosne radio. Doručení následující den!


Přenosné rádio s bluetooth

Port USB umožňuje uživateli. V návaznosti na rozhodnutí vlády ČR s platností od 16. Provoz eshopu probíhá nadále bez omezení. Typ napájecího zdroje, Vestavěný.


Aku rádio Makita MR0Li-ion 18V CXT Z. Vysvětlení grafických symbolů: Symbol blesku v trojúhelníku označuje neizolovaný materiál v jednotce, který může způsobit úraz elektrickým proudem. Rádio, Prenosný multimediálny prehrávač s FM rádiom. Prenosné rádio, analógový FM tuner, USB vstup, AUX vstup, micro SD slot. Lithiová baterie s výdrží hodin.


Lehce přenosné, ideální pro. IHNEĎ k odoslaniu, u vás už zajtraDostupnosť na. Možnost poslechu hudby. Rádio je plne funkčné s takmer novými baterkami, v cene je prenosné puzdro (foto).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.