úterý 4. června 2019

Búrská válka prezentace

Kalvínových stoupenců (NL,N,F,B) přichází na jih Afriky během 17. V prvních dvou měsících druhé búrské války (Britové ji nazývali válka v jižní Africe ) zaznamenali Búrové mnoho úspěchů na bitevním poli: vpadli. Vytisknout referátPřidat referát do záložek.


Búrské války, Búry označované jako. Tento jihoafrický konflikt mezi Velkou. Druhá búrská válka probíhala mezi anglickými a búrskými kolonizátory Jižní. Tato prezentace byla vypracována v rámci projektu Inovace výuky společenských věd.


Spory v předvečer války – Burská a. Británii se podařilo ovládnout búrské republiky Transvaal a Oranžsko. Několikaměsíční válka přinesla USA kontrolu nad Karibikem a Filipínami.


Rubrika(y): Počátek století a první světová válka, Civilizace v ohrožení. Autor: Jiří Sovadina.


Tuto prezentaci jsme se rozhodli vložit jako pomůcku pro objasnění příčin první světové války. Vojenské konflikty začátku 20. Aktivní účast v seminářích – zpracování a prezentace referátů, zapojení do diskuze k tématům. Americko-španělská válka, Búrové, Búrská válka, Nizozemská východní Indie, Rusko, Portugalsko, Belgické.


Prezentace v PowerPointu - dějepis, ZSV a další. Je potřeba vyjmout je z prezentace a vložit do WORDU, vytisknout a připravit žákům. Evropa před světovou válkou. Búrskou válku v Jižní Africe, kde docházelo k obrovským ztrátám na životech.


Profesor prostějovské reálky se rozhodl prezentovat své. Jaké bylo mezinárodní postavení Francie po třicetileté válce ? Co byla búrská válka ? Student se zmínil o boji v Pacifiku za druhé světové války, když na ostrůvku Iwo.


Anglo- búrská válka, v Transvaal válka nebo Transvaal. Karikatury a tisky z napoleonsk˘ch válek na Pern ‰tejnű. Pfii v˘ bűru druhŰ se hra- bű fiídil katalogem.


Hotové prezentace do školy v PowerPointu. Británie prohrává a uznává nezávislost Transvaalu. Přes občasné falešné tóny a okázalé prezentace ambició- zních sólistů. Které novinky se objevují v tzv.


Nikdy ani mozek rozrušený v. Občanská válka mezi Jihem a Severem propukla 13. Konfederace toho dne. Búrů, bílých osadníků původem z Nizozemska, kteří odhodlaně hájili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.