úterý 11. června 2019

Den braven lepidlo

Polyuretanové lepidlo na dřevo D4. Flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu SUPER FLEX C2TES1. Garantovaný nákup z overeného e-shopu.


Den braven lepidlo

Popis a použití: Jednosložkové lepidlo na bázi disperze, vytvrzující odpařením vody, vytváří trvale pevný a vlhkotěsný spoj. Rating: 100% - ‎votes - ‎CZK 184. Pro objednání zboží expresně z pobočky, zadejte dnešní datum v košíku - návod.


DEN BRAVEN lepidlo na zrcadla 310ml, jednosložkové, pružné, béžová. TECHNICKÉ PARAMETRY: Objem: 3ml. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Spotreba lepidla z 3ml:.


Pro lepení keramických obkladů a mozaiky, lepení polystyrenových podhledů a ukončovacích lišt, včetně. Jednosložkové disperzní lepidlo s rychlou vazbou, modifikované plnivy a přísadami s obsahem polyvinylalkoholu. Pro lepení polystyrenových dekorativních podhledů na savé podklady, lepení polystyrenových rohových a ukončovacích lišt, včetně ozdobných dekorů, těsnění. Nachádzate sa v kategórii lepidlo na železo a kovy.


Jedná sa zvyčajne o epoxidové dvojzložkové lepdilá, ktoré rýchlo spájajú a aj. Na lepení zateplovacích systému z EPS na podklady z betonu a omítek.


Použití: Pro mimořádně odolné lepené spoje již s maximální počáteční pevností. Přilepí i těžké předměty.


Den braven lepidlo

Tímto lepidlem lze pohodlně lepit pěnu i na neopracované zdivo (cihlové, panelové). Moderné jednozložkové lepidlo, na báze MS polyméru s okamžitou fixáciou. Na stránce se pracuje.


S případnými dotazy nás neváhejte kontaktovat. Den Braven FX lepidlo QUARTZ C2. Vaše hodnotenie: AKCIA ! Charakteristika: Odolné vode a mrazu, Pre. Unique acrylic sealant which prevents paint problems.


High quality sealant for. MAMUT LEPIDLO – lepení bez fixace. Simson Cleaner E the teak has to be. Pro kontaktní lepení s velmi rychlým vytvrzovacím účinkem.


Adesilex P- cementové lepidlo ŠEDÁ 44- Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.