pondělí 18. března 2019

Výsledky běžeckých závodů

Výsledky běžeckých závodů

ZMĚNA NA ZÁVOD VIRTUÁLNÍ ! Chabařovice stupňů běžecké závody podél jezera Milada, 3. Pardubická devítka, Pardubice, km. WINTER RUN HRADEC KRÁLOVÉ, 11. Brdský běžecký pohár - výsledky.


Lenka, Biatlon Beroun, 00:35:39. Výsledky od pořadatelů. Datum registrace, Závod, Závodník. Archív výsledků ke stažení z běžeckých závodů pro veřejnost.


Pozvánka na běžecké kempy. Naučte se běhat přirozeně, tak aby vás běh bavil a nebolel. Popis průběhu závodů a jejich výsledky včetně kvalitních fotogalerií. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy na závody a běžecké a sportovní vybavení.


Výsledky běžeckých závodů

Home Závody a výsledky Běh na lyžích. Dvakrát do roka se v Chebu v lesoparku nad sídlištěm Zlatý Vrch pořádají běžecké závody s názvem Zlatá Míle. Tento závod je určen hlavně dětem školního. RunCzech běžecká liga.


Vyhledat běžce: Pohlaví: Všichni, Ženy, Muži. Věková kategorie: vyberte hodnotu. Přijde vám, že je Česká republika běžeckou velmocí? Minimálně v pořádání závodů ano!


Závody v sérii Run Czech splňují ty nejpřísnější. Praze odehrává, Motolské jamky. I v letošním roce nechyběly běžecké trasy pro děti, mládež a dospělé.


Program běžeckého závodu G-P dne 16. PRIMÁTOR CUP je seriál běžeckých závodů v regionu Náchodsko. Pro všechny milovníky běhu jsme propojili nejstarší závody v náchodském regionu. Běžecké závody v obci.


Kategorie Maraton, Pulmaraton, desítka, štafeta, dětské závody, charitativní běh. Koukněte se jaký jste měli čas na.


Zároveň vkládám výsledky ze závodu pořádaným Sokolem Kněhyně - TADY. Malé Svatoňovice – Svatoňovické okruhy – 7.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.