středa 27. března 2019

Handsfree do auta aux

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Mute, DSP, 2x USB, neomezená doba hovoru, AutoConnect. Auto se vstupem AUX : Přijímač bluetooth s handsfree.


Pokud je váš vůz vybaven sluchátkovým vstupem, máte z poloviny vyhráno. Handsfree sady do auta. VW Music Audi MDI AMI MMI na AUX 5mm jack a Apple Lightning konektor, propojovací kabel.


Pro menší auta a menší telefony rád kupuji minimalistický držák za Kč. Do AUX vstupu můžete samozřejmě rovnou připojit i kabel z. Audio Music Receiver, x USB.


V kategorii příslušenství do auta najdete například anténní redukci, FM transmitter, autoadaptéry. V ponuke Nášho eshopu nájdete rôzne druhy bluetooth sád do automobilu. FM Transmitter do auta BLOW Vám umožní poslech MPsouborů v autě i když to Vaše.


Hudební handsfree sada do auta. Díky tomuto zařízení můžete zcela bezpečně telefonovat během řízení automobilu, pouhým stiskem tlačítkem. Autorádio 160W, barva podsvícení displeje červená, USB, Vstup AUX (audio), RDS.


Handsfree do auta aux

Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy. EDR, dosah až do m. Samozřejmostí je možnost připojení AUX IN, další ho externího zvukového zdroje, navigace. FM MPtransmittery do auta. Obrázky pro produkt.


FM modulátorem a AUX audio výstupem. Pomocí BLUETOOTH technologie dokáže přehrávat.


Tento moderní FM transmitter s funkcí handsfree stačí vložit do napájení ve vozidle, na rádiu nalaďte příslušnou frekvenci a můžete si začít užívat vaši oblíbenou. Dále prodejce zadá požadavek k základní konfiguraci vozidla, aby následně u jeho nového vozu šel telefon spárovat s rádiem. Adaptér pro připojení AUX vstupu ve vozech VW, Škoda, Seat a Audi s mini ISO konektorem. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Bluetooth transmitter, 2xUSB, max 3. Díky nerušenému přenosu přes bluetooth velice čistý zvuk bez rušení jako u klasických aux kabelů. Možnost hands-free telefonování.


Autorádia, multimédia, reproduktory do auta, subwoofery, zesilovače, montážní. Vychutnejte si volání přes hands-free nebo poslech hudby přímo na vašem. V kategórii príslušenstvo do auta nájdete napríklad anténnu redukciu, FM transmittery, autoadaptéry.


Handsfree do auta aux

Tdi 1KW, DSG, Bi-xenon, DPH Do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.