pátek 22. března 2019

Instalace bluetooth windows 10

Instalace bluetooth windows 10

BT modul využijete pro mnoho činností, jak se dočtete v článku. Muzes ho natvrdo preinstalovat a zakazat aut instalace ovladacu. A pak už jen instalovat.


Nastala instalace softwaru ovladače zařízení. BT správně rozpoznal)? Zdravím, mám problém s jedním bluetooth adaptérem, Win mu nechtějí. V oblasti hlavního panelu se zobrazí Instalace ovladačů a upozornění, že k notebooku je připojeno.


Instalace bluetooth windows 10

Vyberte Odinstalovat. Než začnete, proveďte následující postup. Umístěte počítač max. Připojte reproduktor k el.


Nejprve je nutné stáhnout ovladač tokenu ze stránek I. CA, ze sekce PODPORA. Pokud se CD automaticky nespustí. Potíže s automatickou aktualizací SPARKvue na Win 10. Počkejte zhruba sekund a potom klikněte levým tlačítkem.


Proč mi nefunguje zařízení pod windows ? Je nutne stáhnout a nainstalovat nové ovladače. Před instalací se ujistěte, že předchozí. Jen pozor, aby měl alespoň GB. Kromě „čisté“ instalace můžete také.


PC, kde je windows ? Stačí kliknout znovu vpravo dolu, tentokrát na ikonu reproduktoru. Zde máte zobrazeno, jako v mém. Přidaná hodnota ovladače od výrobce je také v ovládacím panelu - ten je obvykle k ničemu, ale u ne. Poté postupujte podle instrukcí k instalaci.


BlueSoleil - bluesoleil je software pro práci s bluetooth a přenosem dat - Katalog shareware a freeware k. Windows - instalace a ovladače zařízení. Bluetooth, bezdrátové síťové karty, atp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.