středa 20. března 2019

Divadlo abc

Oficiální stránky Městských divadel pražských, divadel Rokoko, ABC a Komedie. Informace o divadle ABC. Aktuální program, právě hrané divadelní hry, kontaktní informace a recenze. Zítra swing bude zníti všude út 14.


Divadlo abc

Divadlo ABC a Rokoko najdete v centru Prahy. Hlásí se k tradici Městských divadel pražských jako klasického činoherního divadla, jehož základním výrazovým. V divadle se nachází sál s kapacitou 5míst a kavárna.


V sobotu jsou otevřeny pokladny divadel ABC a Rokoko od 16. Se svými třemi sály v divadlech ABC a Rokoko, s kapacitou 50 2a míst, jsou tady. Městská divadla pražská vznikla spojením několika divadel v r. Herec Pavel Kikinčuk.


Nejraději mám tragikomedie. Když se lidi můžou zasmát i si. Spolu s Divadlem Rokoko a Divadlem Komedie součást Městských divadel pražských. Na repertoáru naleznete českou i světovou dramatickou.


TIP: Na jakých pobočkách jde koupený voucher uplatnit se dozvíte. Diváci mohou vybírat z více než 30. Divadelní sály jsou nejen díky své výborné dostupnosti často. Nachází se v Praze na Novém Městě v Paláci U Nováků.


Hodnocení: % - ‎hlasy Nahlédněte s námi do zákulisí Divadla ABC a připomeňte si. Na jeho jevišti stály významné herecké osobnosti a působili tu slavní režiséři jako Ota.


Svým kvalitním programem oslovují široké spektrum. Prehistorie Werichovy éry v Divadle ABC, již někdejší působiště. Smrt obchodního cestujícího je příležitostí pro Miroslava Donutila.


Divadlo abc

Miroslav Donutil se po třech letech vrací na pražské jeviště. V Divadle ABC ho čeká Smrt. Hodnocení: - ‎3hlasů Recenze inscenace Andělé v Americe v pražském Divadle ABC magazin. Svým rozměrem v české činohře nemá obdoby.


Na prknech zde můžete potkat Květu Fialovou, Lubomíra Lipského a další přední české. V inscenaci Teror Divadla ABC se diváci stanou porotou při soudním řízení.


To nejzajímavější z Pražského jara na e-mail: Odeslat. Sledujte nás na sociálních sítích Sociální síť. Historie Divadla ABC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.