středa 23. ledna 2019

Elm327 bluetooth návod

Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je.


Univerzální OBD II autodiagnostika Torque pro Android s použitím BT adaptéru s čipem ELM 327. Výsledek obrázku pro elm327. Super mini ELM3v1. Autodiagnostika bluetooth pro Androi verze čipu 1. Aliexpress česky│Unboxing.


Dělal jsem to podle návodu v odkazu. OBD Gauge for PalmOS and Pocket PC by Dana Peters. Jak jsme vyzkoušeli před dvěma roky, už s kabelem OBD za pár korun zvládnete s dostatečnými znalostmi diagnostiku.


Podělte se s námi v diskusi o zkušenosti, zejména na kterém voze vám diagnostika funguje. Návod jak ušít roušku.


Demo software Scanmaster 4. Uživatelský manuál pro software OBD Auto Doctor (formát pdf). Bluetooth adaptér v balíčku se SW Touchscan. Hledáte elm 3návod ? More details uobdcustomer service will offer you elm3video teaching you how to use elm327. Otočte klíčkem do polohy 2. OBD poskytuje majiteli vozidla či servisnímu technikovi přístup k informacím.


V oficiálním návodu o něm nebyla ani zmínka, podle návodů na. USB tu někteří dělají pokud to jde ale bluetooth ten upravit asi jde ale neznám kdo by to dělal takže nee. Já zase používám v základní.


OBD II protokol podporuje většina vozů s benzínovým motorem. If you would like to connect the OBDwith the car, please put the USB interface of. Chcete komunikovat s Arduinem bezdrátově z chytrého zařízení? Přečtěte si tento návod o modulu HM-10.


Nejnižší cena, propagace, slevy, kupony. Elm3bluetooth adapter v 2. HEX -CAN v COM nebo USB provedeni. Adaptér HONDA pin, profi redukce, OBDdiagnostika OBD II.


CAN BUS BT mini s PIC18F25Kbluetooth ELM 327. OBDadapter s android aplikací Torque pro výsledek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.