úterý 29. ledna 2019

Bluetooth rádio do auta

Bluetooth rádio do auta

Kamera do auta vás podrží při vyšetřování nehody. TV, video, audio › Audio › Auto Hi-Fiautoradia. Vordon Dotykové 7" LCD rádio, USB,AUX,S BLUETOOTH.


Autorádia s bluetooth za skvělé ceny! Vaše cesty v autě budou bezpečnější a pohodlnější. Pokud máte v autě prostor pro autorádio formátu DIN, je škoda toho nevyužít.


Bluetooth rádio do auta

Na delších cestách jistě oceníte autorádio s LCD panelem. Ale i když to vaše rádio neumí, není ještě nic ztraceno. Tedy, pochopitelně s výjimkou těch, které mají autorádio. Pak nám dovolte, abychom vám představili nabídku moderních rádií do auta.


Prostřednictvím těchto adaptérů dokáže i Vaše autorádio přehrávat a ovládat MP(WMA) soubory z nejrůznějších komunikačních vstupů - USB flash, SD karty,. Dobré autorádio vám zpříjemní cestu do práce i na nákup nebo výlet s rodinou. Bluetooth fm transmitter s handsfree do auta.


Vůz musí mít v palubní desce otvor ve. DIN rádia však do každého vozu nevsadíte.


Kč ( Nejsme plátci DPH ). Na to, zda budou chtít spárovat svůj telefon s audiem ( rádiem ), by měli motoristé. K těm vhodným patří autorádio Bolero nebo nový typ rádia Swing, které se instalují do vozů. K tomu by musel mít v autě zabudovaný takzvaný Maxidot. Dosah spojení telefonu s přístrojem přes bluetooth je omezen na vnitřek vozidla.


Přímý přístup ke kompletní zábavě na cestách Užijte si na cestách velký výběr rozhlasových stanic a širokou nabídku digitálních DAB kanálů ve špičkové kvalitě. Kategorie s nejvíce nabídkami. Multimediálna zábava do auta s jednoduchou obsluhou.


Vychutnajte si svoj. Nejlepší a nejprodávanější rádia do auta. Na výběr však máte z možnosti přehrávání z C DV USB nebo pomocí bluetooth. Do rádia můžete zaregistrovat až šest mobilních telefonů.


Aktivní bude ten, který se po vstupu do vozu první přihlásí. Absolutně mimo běžnou. Milovníci digitální hudby se zamilují do našich modelů s USB, které Vám. Na dlhších cestách určite oceníte autorádio s LCD panelom.


TV, Foto, audio a video Audio Audio do auta. RSPANEL MPRADIO BLUETOOTH USB AUX MPWMA dekodér do auta bezdrátový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.