čtvrtek 31. ledna 2019

Bazar pmr

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pmr. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Prodávejte a kupujte vysílačky, radiostanice, antény, měřáky, zesilovače co nejlevněji. Elektro - Prodam pmr bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Ve výprodeji a bazaru nabízíme. Naprogramované nějaké kanály pmr s ctcss bohužel nemám programovací kabel takže.


Databáze knih, hodnocení knih, bazar knih, komentáře, soutěž o knihy. Skladem (ks) Značka: FUJIAN NAN´AN BAOFENG ELECTRONICS Co. CN) Záruka: měsíců carry-in. Bazar PMR, LPD G ks, zvýšený výkon, Midland.


Walkie talkie CB vysílačky bazar. Projděte si inzeráty prodam pmr vysilacku na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. English:CB bazar Czech:CB bazar.


Bazar pmr

V pásmu PMR (Private Mobile Radio) 4MHz lze tyto radiostanice provozovat na 8. Sencor SMR 1PMR Vysilačka. Stav zboží Použité, Doba dodání (od obdržení platby) 4-dní. S dopravou 2Kč, osobně vplaceMostkovice. Obľúbené inzeráty Moje inzeráty Pridať inzerát.


Bazar pmr

Inzeráty budou čteny v nejbližších následujících čtyřech CB bazarech při poledním kolečku na 18. CB, PMR či radioamatérské techniky a vysílání. Sada vysílaček Stabo Freecomm 1PMR. Uniden 49SX - 2x PMR radiostanice.


CB radiostanice _ DNT Formel 1. Externí repro k CB apod. HighEnd Novum Pasívny Multivokálny Rezonátor PMR MK II - Reprosoustavy - HiFi Bazar. Bazar je určen pro prodej věcí souvisejících s radioamatérskou tématikou.


Za Vaše nabydky předem DĚKUJI! Radiostanice PMR jsou velmi populární a oblíbené vysílačky, které v pásmu PMR 4MHZ slouží jako univerzální a cenově velmi výhodný, dostupný prostředek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.