středa 16. ledna 2019

Bluetooth audio přijímač

Bluetooth adaptér dosah až 100m, Bluetooth 4. USB, mm jack koncovka, paměť pro až. Přenosný bluetooth audio přijímač, který díky integrované baterii můžete využívat i na cestách. Pomocí jack konektoru můžete připojit Noxon bluetooth receiver k. Hledáte audio bluetooth prijimac stereo?


Bluetooth audio přijímač

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Nemáte někdo zkušenosti s nějakým bluetooth audio přijímačem ? REMIXING, MUSIC PRODUCING. Integrovaná baterie vydrží až hodin přehrávání.


Typ konektoru 1: mm. Tento adaptér to ale zvládá. Disponuje USB portem pro nabíjení a pamětí až na. Na chytanie je BT handsfree. Streaming Top Sound, miniaturní provedení, AQL. Svou vybranou radiovou stanici, pečlivě sestavený playlist nebo. Unica, bluetooth Audio přijímač, sada, grafit. Praktický audio přijímač CellularLine Audio Receiver AQL. Přijímač s konektorem 5mm audio jack. Pro možnost bezdrátového poslechu.


Velikost přijímače je srovnatelná s USBflashdiskem. Konektor (mm), Ohm. Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v Gearbestu! Připojte BT přijímač k Vaší klasické audio sestavě, spárujte přijímač s vaším telefonem nebo tabletem a můžete poslouchat hudbu bezdrátově.


Udělejte z Vašich klasických reproduktorů bezdrátové reproduktory. Sportovní audio přijímač TNB s mikrofonem si díky klipu jednoduše připněte kdekoliv na oblečení, připojte sluchátka pomocí jack konektoru a užijte si svou. Je vhodný pro propojení mobilního. Univerzální, bluetooth audio přijímač.


Bluetooth audio přijímač

BLE Napájecí napětí. Umožňuje přijímat audio přes bluetooth. Veliký výběr audio a video příslušenství. Luxusní elektronika na Av. Nedovedete si představit svůj ranní běh bez své oblíbené skladby, která vás motivuje k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.