pondělí 28. května 2018

Huawei b310 + externí anténa

Set je vhodný do míst kde je. Anténa Panorama Antennas WMM8G-7-27-5SP. Zvýhodněný set pro místa ze zhoršeným pokrytím signálem Lte. V menu modemu nutno přepnout na externí.


Před odstraněním externí antény se ujistěte, že B3je vypnutý a odpojený od. Kvalitu příjmu signálu lze vylepšit použitím externích antén (nejsou součástí balení). Modem je pro ně vybaven standardními konektory SMA. Modem není blokován, lze použít jakoukoliv simkartu Co na HUAWEI B3oceníte LTE.


Indikátor síly signálu. Zdířky externí antény. Všude tam kde sílu a. Nanostation- Omega, anténa dBi,UBNT. LTE router HUAWEI B3v záruce ještě měsíců.


Nalepím ho na okno, kde je dobrý signál. Bezdrátová WiFi síť je velmi pohodlný způsob propojení více zařízení mezi sebou a následně k internetu.


Pro spolehlivou síť je vhodné mít kvalitní WiFi anténu. Nebyly nalezeny žádné produkty s názvem " externi antena pro huawei b3". Podobné fráze na Sleviste.


K modemu nemám přidělané žádne antény prostě jen čistej modem. V oblastech se slabým příjmem připojte externí anténu k portu externí antény B3.


Huawei LTE CPE B3v kterým je 4G simka. SMA pro externí anténu Pásma: LTE CAT4: stahování až 150Mbps. Má možnost připojení externí antény (konektor 2x SMA). TAJFUN II ANTÉNA dBi LTE 4G 3G GSM HUAWEI ZTE.


Huawei b310 + externí anténa

Možnosti a ceny dopravy ideálně osobní odběr, ale můžu poslat i. Externí disk WD My Passport Go 1TB SSD v. Router má vzadu pod krytkou 2x SMA konektory pro externí anténu. Obsah balení: LTE modem HUAWEI B3, napájecí adaptér, LAN kabel, příručka. Váš modem nějaký konektor pro připojení externí antény, bylo by možné levnější řešení.


Huawei b310 + externí anténa

Rating: - ‎review. GAW-Net výpočetní technika shop. Catalog › Detailshop. Ethernet connections are no longer bottlenecks.


Z toho důvodu je dobré využít speciální externí antény pro LTE. Podpora externí antény. See attached Pictures below.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.