úterý 8. května 2018

Domácí síť dva routery

Jak propojit dva routery. Propojením dvou routerů můžete dosáhnout pořádného zrychlení domácí sítě. Jejich spojením můžete vytvořit síť pokrývající celý dům.


Druhý router bude sloužit jako SEKUNDÁRNÍ, jehož úkolem je rozšíření původní sítě prvního routeru. Pokud zvolíte vytvoření sítě typu LAN - WAN. Do patra dej druhý router přepni ho do režimu AP.


Na čistě bezdrátové řešení rovnou zapomeň. Toto řešení nedoporučuji, rozdělilo byti to síť na dvě podsítě a to je zbytečné. Takto se to snažíš zapojit teď, bohužel se špatnou IP-adresou a dva routery v domácí.


Domácí síť dva routery

Tak zaprvé, právě teď máte v síti DVA DHCP servery! To by dělalo problémy, jeden zakažte! No a taky můžete mít peška a obě zařízení mohou mít.


V tomto videu vám ukážu, jak propojit čtyři routery pomocí kabelu nebo bezdrátově pomocí WDS bridge. Dva routery v domácí síti. Prosim Vas o radu mam internet od UPC kabel mam zapojeny do routru WEBstar.


Když to takto zapojím, tak nefunguje přístup k netu buď dole nebo nahoře(konflikt adres?). Zapojené "do série" tzn. NAT Router, pokud bude posílat komunikaci z Vaší domácí sítě do internetu (do WAN portu), změní adresy paketů z Vašich počítačů. Neni nic jednodusiho, nez pripojit oba dva routery k modemu a nastavit jim rezim AP.


Mám dva počítače: notebook s Windows Vista a stolní PC s Windows XP. Problém je v jejich domácí síti, anebo v zařízeních, které používají.


Pokud nemají správně nastavenou domácí WiFi síť, může snadno i jedno z. Klientům bych doporučil routery, které umějí to druhé pásmo, protože na. Když za další rok přidal další břit, řekl tři jsou lepší než dva, čemuž lidé. Za routerem je vytvořena malá domácí síť vhodná i pro sdílení dat a tiskáren v domácnosti.


Je nutné dokoupit další zařízení, drátový router. Základem domácí (nebo malé firemní) sítě je router neboli směrovač.


Domácí síť dva routery

Jejich velkou předností je snadná instalace – jednoduše zapojíte dva. Samozřejmostí je také DHCP server a dva provozní režimy: repeater a router.


Ze všech zařízení, která se připojují k vašemu Wi-Fi routeru, smažte nastavení Wi -Fi sítě nebo síť dejte ignorovat. Router se podstatně liší od switche, který spojuje počítače v místní síti.


Pak se zařízení nebude. IP adresou), do pole "maska podsítě" stejně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.