středa 23. května 2018

Nfc u fotoaparátů

Panasonic přišel s NFC v kompaktních fotoaparátech jako první. Používá ho k rychlému spárování přes WiFi Direct se svou aplikaci Panasonic. Pro někoho jsou zkratky WiFi, NFC nebo GPS úplně běžné pojmy, pro jiného zase španělská vesnice. Co tedy čekat, pokud je fotoaparát.


Nfc u fotoaparátů

Slouží k propojení fotoaparátu a smartphonu Android jedním dotekem s využitím funkcí NFC. A: Tlačítko napájení. Ve smartphonu vyberte. Digitální fotoaparáty - bezdrátové rozhraní NFC skladem.


Doprava do hodin až k vám domů. Přenášejte bezdrátově snímky a filmy z digitálního fotoaparátu do chytrého telefonu nebo tabletu. Ne každý chápe, co vlastně znamená zkratka NFC a ještě méně.


Můj fotoaparát je vybaven technologií NFC, ale ta aktivuje aplikaci. V chytrém zařízení spusťte aplikaci Wireless Mobile Utility. Učiní z tohoto na první pohled sympatického telefonu přítomnost dlouho opomíjeného NFC, čtyřnásobný fotoaparát a slušná hardwarová.


Máte vybrané filtry: Sony, NFC. Přenos informací o poloze z chytrého zařízení do fotoaparátu. Některé fotoaparát vás mohou vyzvat k připojení s využitím NFC. Pestrá nabídka digitálních fotoaparátů od značek Canon, Nikon, Olympus a dalších.


Super ceny a dodání do hodin. Tento fotoaparát je kompatibilní s technologií NFC (komunikace pomocí blízkých polí), která umožňuje navázat připojení přes Wi-Fi mezi fotoaparátem a. Základní informace o funkci NFC a čtení štítků NFC.


Nfc u fotoaparátů

Funkci NFC můžete například použít k provádění plateb, zakoupení jízdenek veřejné dopravy nebo ke koupi vstupenek na akce. Pro tento účel bude nutné.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo. Průvodce Wi-Fi vysvětluje, jak na svém fotoaparátu Cyber-shot můžete používat. Odesílání snímků do smartphonu typu Android ( NFC -sdílení jedním dotykem).


Zvolte ve fotoaparátu snímky, které se mají přenést do smartphonu. Fotoaparát můžete připojit ke smartphonu s funkcí NFC jediným dotykem bez potřeby.


Předtištěný kulatý NFC štítek o průměru 40mm se symbolem fotoaparátu. Papírový, laminovaný, s lepící vrstvou. Ideální pro marketing. Popis: Nabízím zde pěkný funkční používaný Mpx fotoaparát bez závad.


Základnou podmienkou použitia tejto technológie je, aby fotoaparát aj chytré zariadenie túto funkciu mali. To, či zariadenie NFC má sa dozviete.


Prenášajte snímky a videozáznamy bezdrôtovo z digitálneho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.