čtvrtek 24. května 2018

Bluetooth fm transmitter s usb

Audio › Auto Hi-Fifm-transmittery. Hledáte bluetooth fm transmitter usb ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Pomocí BLUETOOTH technologie dokáže přehrávat. Praktický bluetooth transmitter.


Modře podsvícený LCD displej. Carneo BT-2bluetooth transmitter a receiver. FM transmitter, QC3. Navíc podpora přímého přehrávání MPz SD karty nebo USB klíčenky. Frekvence 8- 10MHz. Transmitter Hyundai FMT 5BT CHARGE šedý. Inch Display - KMBlack. Bluetooth a poslouchat oblíbené skladby v autorádiu. Podporuje přehrávání z flash disku, paměťové karty či z telefonu. Umožňuje také dobíjet telefon přes USB. Detailní popis produktu.


Bluetooth fm transmitter s usb

Jedná se o velmi kvalitní transmitter. FM MPtransmittery do auta. Můžete přehrávat hudbu uloženou na USB flash disku a SD kartě nebo pomocí AUX připojíte telefon nebo MPpřehrávač. FM bluetooth transmitter.


Hradec Králové, cena 230Kč, od levnévěcinaprodej na Sbazar. Konektor Jack mm pro Line-IN vstup. Koupil jsem model Conect IT.


Hudbu lze přenášet z FT karty do autorádia pomocí rádiového signálu FM, ale i. Přehrávání z jiného zařízení připojeného do USB konektoru: 1. Připojte zařízení ( USB Flash Disk nebo SD kartu) přístroje. USB port a MicroSD port pro přehrávání souborů MPa WAV z paměťových médií až do kapacity 64GB.


Přenos signálu v pásmu FM :. Chcete si pustit v autě přes bluetooth hudbu z mobilu, jenže vaše rádio to neumí? USB, má připojení přes sluchátkový konektor, ale také bluetooth. Color Screen Radio Adapter for Car Handsfree Calling, USB Port with QC3. Výstupní napětí USB -A QC 3. Jaké řešení používáte vy?


Bluetooth fm transmitter s usb

Hledal jsem docela dlouho na internetu a nic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.