úterý 10. dubna 2018

Rezim ptt

Push to talk ( PTT ) česky (stlač a mluv nebo zmáčkni a mluv) označuje způsob komunikace po half-duplex spojeních, kdy je možná komunikace vždy pouze. PTT neboli Push to talk, máte někdo. Relace PTT je ve výchozím nastavení nakonfigurována, aby se spustila v režimu hlasitého odposlechu, lze to ale nastavit i jinak.


Zpráva odeslaná členům PTT. Nabídka služby Push to talk. Nastavení se nevyhnou ani vyzváněcí profily. Pro každý si můžete nastavit upozorňovací tóny a preferovaný režim.


Uživatelé si tedy myšlenky vyměňují jednu po druhé, podobně jako při psaní SMS. Push to Talk ( PTT ) je služba, která se implementuje v. ZAPNĚTE SMARTPHONE V REŽIMU PTT A KAŽDÝ BUDE SOUČÁSTÍ KOMUNIKACE. Spojte rychlost a jednoduchost komunikace. Ak telefón disponuje funkciou Push-To-Talk ( PTT ), je možné ho používať – okrem bežného telefonovania – aj v režime.


Technologie Push to talk: co to je, které chytré telefony a operátoři ji podporují. Mexistuje možnost vypnout režim PTT. Běžný, zjednodušený či zvláštní režim EET?


Rezim ptt

Vypněte zařízení nebo nastavte režim V letadle, když se nacházíte v letadle, protože zařízení může. Pokud je radiostanice zapnuta a nevysílá, bude trvale v režimu příjmu. Push To Talk: Posuňte přepínač režimu PTT doprava.


Rezim ptt

Rádiové signály nelze přijímat, pokud je stisknuté tlačítko PTT. Jestliže držíte tlačítko pro hovor ( PTT ) stisknuté, nemůžete přijímat signál. Je-li zapnutý režim VOX, začne Vaše radiostanice vysílat, jakmile zaznamená.


Přepínací funkci tlačítka PTT lze interně nastavit na režim PTT (mikrofon bude aktivní tak dlouho, dokud bude tlačítko stisknuto) nebo na. This Walkie Talkie app like a real Walkie Talkie with a very high quality voice. Simple Walkie Talkie brings back the classic experience of using a real. NFC, odemykání pomocí obličeje, VoLTE, VoWi-Fi, PTT a mnoho dalšího.


Tento „ režim v kapse“ rozezná, že telefon máte v kapse a automaticky zvýší hlasitost. Vše na jednom kabelu. Možné použití pro vysílání ovládané hlasem (VOX) nebo pro standardní režim ručího ovládání vysílání.


Po dokončení nastavení stisknutím tlačítka PTT (17) opustíte režim nastavení. Stiskněte spínač PTT (11) a podržte tlačítko MENU režimu. Pokud není stisknuto žádné tlačítko, jednotka opustí režim MENU po10. PTT režimu dálkového ovládání PTT (bude umístěn na volantu nebo řadicí páce) a externí mikrofon.


VOX mód s externím mikrofonem (handsfree režim ). Taktická náhlavní souprava Bowman s mikrofonem a bez PTT tlačítka. Vrátíte se do komunikačního režimu. Vysílačky zobrazuji čas v 12ti hodinovém formátu. PTT button is very useful with group conversation to communicate with few friends, but audio messages used during typical texting also would.


Informace o aktivaci ovládacích prvků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.