pondělí 9. dubna 2018

Nový iphone

Nic víc oproti iPhonu novinka nenabízí. I kapacity úložiště jsou shodné s osmičkou. Z toho ostatně také. Uvnitř nového iPhonu dále kromě haptického.


Pokud nesledujete spekulace ohledně nových iPhonů, tak vězte, že nový levný model je velmi důležitým produktem. Sériová výroba by měla. Se jménem si gigant z Cupertina nelámal hlavu, telefon se. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.


Pořiďte si nový Mac ještě výhodněji! Pro studenty i učitele nabízíme % slevu na nový počítač nebo iPad.


Nový iphone

Nový rok nepřinesl jenom záplavu novinek z veletrhu CES, ale také nové spekulace o vzhledu nového malého iPhonu. Bude se jmenovat SE.


Nový iphone

Navýšena byla rovněž kapacita úložiště i výkon čipsetu. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší.


Koronavirové pandemii navzdory. Nasvědčuje tomu uniklý název i. Mělo by se jednat o aktualizovanou verzi iPhonu SE který bude mít či palcový LCD displej. Právě on by měl být v nabídce na konci roku.


Nový model by navíc měl dorazit s jednou z nejprobíranějších funkcí, a sice se systémovou schopností pro měření spánku. Tomáš s Jindrou vám to ukážou. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej. Apple u tohoto telefonu. Jmenuje se stejně, ale jde o úplně jiný telefon.orto leave a comment.


Zajímavé je, že zdroj hovoří o telefonu opět jako o iPhonu SE2. Spolu s levnějším modelem SE či budou představeny také. Nyní se rozbíhají spekulace kolem druhé generace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.