pátek 27. dubna 2018

Motorola tlkr t50 návod

TLKR Tuživatelská příručka. Před použitím tohoto produktu, přečtěte pozorně návod k obsluze. Všechny manuály jsou ke stažení v českém jazyce a ve formátu pdf.


Dále jsou v balení dva klipsy na zavěšení radiostanice na opasek a návod k obsluze. Cena je uváděna za kompletní balení (blistr). Produkt je možno objednat jen jako součást konfigurace.


Motorola tlkr t50 návod

Vysílačky - sada vysílaček včetně 500mAh (cca hodin provozu) akumulátorů ( nebo 4xAAA), duální nabíječka. Elektrický zdroj: Způsob provozu: baterie baterie: 4x Micro (AAA). Sada vysílaček, bezplatné pásmo, bezplatné volání, kanálů, dosah až km, LCD displej.


Motorola tlkr t50 návod

Pokud se rozhodnete pro alkalické baterie. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Nabízejí osm kanálů a funkce pro. Zůstaňte v kontaktu s blízkými i mimo civilizaci. Sada Dvoch vysielačiek s dosahom až 6km vo voľnom priestore. Ponúkajú osem kanálov a funkcie pre skenovanie a monitorovanie týchto. Užijte si krásy přírody a zůstaňte v kontaktu s přáteli. MOTOROLA TALKABOUT TVYSIELAČKY ČERVENÁ (ks).


Sada dvou vysílaček s dosahem až 6km ve volném prostoru. NiMH, 1x nabíječka pro dvě vysílačky, návod na požití. Manual Motorola Tlkr T50. Open the PDF directly: View PDF PDF.


Návod k montáži a důležitá upozornění. Motorola TALKABOUT TExtreme je perfektní společnicí pro nejdivočejší dobrodružství. Díky roboustní a odolné konstrukci a stupni krytí IPxje odolná vůči. Detail fotografie Detail produktu.


Porovnat zboží Porovnat toto zboží s příbuznými. Klip za opasok pre T4 T, T6 T8 T82Ext. Počet kanálů vysílačky 16. Review and Range Test.


Obsah balení: 2x vysílačka, 2x klip na opasek, návod na použití ZÁKLADNÍ. Navod motorola tlkr tSleviste. DATART Vysílačky Motorola 06e82a2f543.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.