středa 18. dubna 2018

Obd2 diagnostika

Obd2 diagnostika

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Profesionální přístroj pro vozy s diagnostikou OBDII (EOBD) včetně vozidel s CAN.


Standardy: ELM 3( ELM3), OBD II diagnostika, OBD scan tool, KWP. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů obd diagnostika. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.


Palubní diagnostika OBD je hromadný název norem, které vznikly za účelem sjednotit kontrolu chodu, spalování motoru a emisní normy na. Přečtěte si kdykoliv sami chybové kódy vašeho auta s touto diagnostikou a ušetřete za základní diagnostiku v autoservisu. Hlavní vlastnosti a funkce: diagnostika. Vysoce kvalitní univerzální bezdrátová diagnostika Vgate OBDs wifi pro základní diagnostiku.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. ORIGINÁL BLUETOOTH DIAGNOSTIKA OBDELM3ANDROID. Chci si pořídit diagnostiku ELM3Bluetooth OBD,máte s ní někdo zkušenost? Aplikace asi Torgue Pro je zatím favorit,případně jestli víte o jiné,která je ale v. Pomocí U5můžete snadno a. Tohle je bluetooth diagnostika do auta ELM 3z Aliexpressu za pár dolarů. Mini Elm 3Bluetooth.


Univerzální počítačová diagnostika OBDELM3USB. FT232R je určen pro. Ruční přístroj V301plně podporuje všechny OBD II protokoly, tudíž se jedná o plně univerzální diagnostiku. Diagnostikujte svůj automobil pomocí chytrého telefonu nebo tabletu.


CITROEN PEUGEOT PIN 30PIN na OBDII Fiat Ulysse. Toto propojení umožňuje diagnostiku starších vozidel, která nemají OBDzásuvku. Hledáte bluetooth diagnostika obdelm3android?


Obd2 diagnostika

U každého zboží si můžete zjistit i. Car Scanner ELM OBD– diagnostika auta. Na závěr tu máme relativně novou aplikaci, která poslouží jako mobilní diagnostika auta. OBD WiFi diagnostika pre multiznačkovú zbernicu CAN-BUS podporuje všetky protokoly OBDna systémoch IOS, Androi Windows, ktoré sa používajú na.


OBD -II diagnostika poskytuje následující funkce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.