pondělí 10. července 2017

Výsuvné regály

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny.


Formy se ukládají na tyto výsuvné police a zakládají se jeřábem, nikoli vysokozdvižným vozíkem. Individuálně jsme schopni řešit regály pro formy o nosnosti polic. Hledáte výsuvný regál ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Regál s výsuvnými policemi.


Výsuvné regály

Do regálu je možné místo polic umístit např. Společnost Beg Bohemia dodává regály všech druhů a regálové systémy. Vybavujeme sklady, logistická centra, archivy, úřady.


Kompletní návrh a montáž. Posuvné regály jsou vhodné pro muzea, archivy, knihovny, galerie atd. Mobilní neboli pohyblivé regály jsou stranově výsuvné regály do skladovacích prostor.


Novou hodnotu pro provozovatele regál poskytuje díky teleskopickým konzolám – výsuvným ukládacím rovinám. Pomocí hnacího mechanismu vysunete ramena.


Uplatnění ve všech skladech s mnohoartiklovým sortimentem, kde je nutné vybírat z palet komponenty nebo provádět jiné dílčí odběry. Vybaven mechanismem proti překlopení, který zabraňuje vysunutí více. Patrové regály, regálové plošiny.


Zajišťují maximální využití nejen plochy. Vynikající- bez šroubové policové regály EUROLOCK. EUROLOCK, děliče, šuplíkové uspořádání, vertikální stěny i ve výsuvném provedení s možnost.


Výsuvné regály

Různé kuchyně v panelových bytech mají omezený prostor, a proto je potřebné ho vždy využít na maximum. Pokud vám však zůstalo pár nevyužitých centimetrů. POLICOVÉ REGÁLY - ARCHIVY.


V konzolových regálech můžete skladovat tyčový materiál, svitky, plechy a jiný deskový. Vyberte typ konzolového regálu. Pojízdné výsuvné konzolové regály.


Instalací výsuvných jednotek v paletových regálech lze zvětšit počet míst pro palety a vychystávání, zatímco stále máte k dispozici nezvětšený prostor. Díky vícepodlažním paletovým regálům od Dexion můžete vytvořit uličky pro manuální vychystávání pro vaše týmy. V závislosti na druzích skladovaného zboží a požadovaných materiálových tocích pro. Výsuvný regál Ultimo U14.


Pro naše regály jsou k dispozici různé doplňky, jako např. Zásuvky upevněné do regálů jsou ideální pro již instalované regály na palety.


Tuto zásuvku lze snadno upevnit na nosník a pro zajištění přišroubovat k příčnému. Profi regály a regálové systémy pro všechna odvětví průmyslu, obchodu a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.