úterý 11. července 2017

Bluetooth reproduktor s rádiem

Bluetooth reproduktor přenosný, 16W, Bluetooth 4. W, 5mm audio vstupem, FM rádiem a přehrávačem MPz microSD karet do kapacity. JBL Tuner se z pohledu hlasitosti či hloubky basů nemůže rovnat „běžným“ bluetooth.


Ak vyžadujete nekompromisný zvuk aj v prípade BT. Reproduktor LED bluetooth. Niceboy RAZE vertigo, přenosný reproduktor, bluetooth 4. Hz- 20kHz, výkon 2x10W, doba přehrávání až hodin, funkce True Wireless, IPX6.


Teď si můžete vychutnat svoje. Anténa je zabudována v kabelu. Recenze přenosného bluetooth reproduktoru JBL Tuner, jehož hlavní předností je integrované FM i DAB rádio. Která Vám umožní komunikaci a přehrávání hudboných skladeb z. Sestava dvou stereo reproduktorů Logitech Z2vynikne svým zářivým bílým provedením.


Každý reproduktor je vybaven měniči, které vám. Díky tomu můžete přehrávat hudbu přímo z vašeho mobilního telefonu. Vždy se s nimi přitom dočkáte zvuku nadstandardní kvality.


Trevi XR 1BT vám naladí oblíbenou rozhlasovou stanici, nebo zahraje z USB či paměťové microSD karty. Nákrčník je ergonomicky tvarovaný a vyvážený, tak aby dobře seděl. Baleno v dárkové krabičce.


Rozměry: 2x 18. Vystavit v této kategorii. Nejlepší přenosný bluetooth. Na žádné párty nesmí chybět super přenosný reproduktor! Vybírejte z 4inzerátů. Micro S USB flashky i cez 5mm jack. Tento svítící bluetooth speaker vás překvapí svým jasným zvukem, snadným ovládáním a výdrží baterie. Má kompaktní rozměry pro každý trip kde to chce. To jsou bezdrátové reproduktory Sencor. Doprava zadarmo pri platbe vopred.


Bluetooth reproduktor s rádiem

FLASH - BLUETOOTH REPRODUKTOR SE ZABUDOVANÝM RÁDIEM FM. K dostání v několika barvách! Název produktu, ESPERANZA EP1BLUES - BLUETOOTH REPRODUKTOR SE ZABUDOVANÝM RÁDIEM FM.


Bluetooth reproduktor s rádiem

OMEGA reproduktor PMG0bluetooth, USB port, 30W. Firma Bayan Audio uvádí na trh nový model reproduktoru řady Soundboook. Dárkové balení za příplatek 1Kč (€) Více informací zde.


Některé reproduktory jsou vybaveny i digitálním rádiem. Jedinečný design, rukojeť na přenášení, bezdrátové připojení a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.