úterý 4. července 2017

Imtradex požár

Devět jednotek hasičů s cisternami ve středu krátce po páté hodině odpolední vyjíždělo do Nivnice k požáru v lakovně firmy Imtradex. Devět hasičských jednotek krotilo ve středu v podvečer plameny, které vyšlehly z lakovny společnosti Imtradex v Nivnici.


Imtradex požár

Skladování umrtvuje finanční zdroje. Jak efektivně skladovat? Přijďte k nám pro profesionální řešení. Jsme významný výrobce regálových systémů v ČR.


Společnost Imtradex z Nivnice na Uherskohradišťsku zaznamenala loni rekordní tržby 20milionu korun. Webové stránky sboru dobrovolných hasičů v Nivnici.


Vzestupně, Sestupně, Název vzestupně. Hasičský záchranný sbor České republiky (HZS ČR) chrání životy, zdraví obyvatel a majetek před požáry a poskytuje pomoc při mimořádných. Obchodně technický ředitel ve společnosti IMTRADEX, a. PTT tlačítko a příslušný konektor k radiostanici lze vybrat ve variantách.


Imtradex požár

Komunikační souprava je navržena pro montáž do požární přilby MSA Gallet Supra F1S. Stránky výrobců požární techniky, výstroje a výzbroje. Pracoviště, IMTRADEX, a. Po příjezdu na místo zjistili profesionální hasiči ze stanice Uherský Bro Uherské Hradiště a Zlín a dobrovolní. Eobchod s výrobky pro požární ochranu Perspekta.


Váš dodavatel komplexního sortimentu pro požární ochranu. Vyrábíme a prodáváme hasicí přístroje, hasicí techniku, hydranty. Provádíme revize hasicích přístrojů a školení prevence požárů.


Noční požár zaměstnal tři jednotky hasičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.